Van egy hely ahol horgászni szoktam egy folyószakasz. Van szembe szomszédom is. Ilyen esetben ki meddig és hogyan horgászhat? Van erre leírt szabály? Vagy Jog? Vagy ez csak etikett kérdése?
Figyelt kérdés
Segítsen aki tud valami okosat, jó lenne ha valami jog alapja lenne, mert finoman szólva is egy tuskó az illető.2010. aug. 17. 12:09
1/4 anonim válasza:
Lerajzolhatnád , úgy jobban érthető lenne.
2/4 anonim válasza:
Egy folyó hogy lehet magánterület?
3/4 A kérdező kommentje:
Na szóval... Horgászunk egy folyóparton. Mind a kettőnknek ott van telke. A víz az államé (ha jól tudom). Én kint vagyok horgászni és a velem szemben levő nádasba elé dobok. A szomszédom ki jön se szó se beszéd keresztül dob a botjaimon. És azt mondja, hogy az ő telekhatára addig ér, így az az ő helye, nekem a folyó pedig különben is a folyó feléig lehetne horgásznom. Van ilyen? Horgásztörvényben én nem találtam.
2010. aug. 18. 16:54
4/4 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákért, álmos vagyok, de érthető?
2010. aug. 18. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!