Egy etikett könyvben azt olvastam hogy fekete öltönyt nem szabad viselni. Sötét öltöny elmehet a legsötétebb szürkéig, de fekete nem lehet. Internetes források mást mondanak. Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 11:02
1/12 anonim válasza:
Többnyire már nem az etikett a mérvadó, hanem az, hogy mi tetszik az embereknek.
2/12 anonim válasza:
Feketét csak temetésre szokás felvenni. Nem is nagyon kapsz fekete öltönyt.
(a szmoking természetesen más)
4/12 napietus válasza:
még annyi, hogy az internetes forrásokat azért differenciáltan kell kezelni. én is szerkeszthetnék egy honlapot pl. műszaki témákról, amihez egyáltalán nem értek, így nem lenne megbízható forrás.
5/12 anonim válasza:
Szerintem a fekete öltöny minden alkalomra elegáns viselet. Színes inggel és színes nyakkendővel garantált, hogy az eredmény nem lesz gyászos.
6/12 napietus válasza:
utolsó, talán csinos lehet, de elegánsnak nem mondanám...
8/12 anonim válasza:
Hali
Internetes források azért mondják feketének az öltönyt mert nem tudnak különbséget tenni a nagyon sötét kék és a fekete között.Így a kettő keveredik.
9/12 anonim válasza:
sztem a fekete az full jó bárhova!
főiskolás vagyok és vizsgázni is abba járok...szóbelire fehér ing fekete nyakkendő..ma ez a divat, akár ki akármit mond h gyászos meg minden, ettől függetlenül sztem az egyik legelegánsabb párosítás..
írásbelire meg vmi "hideg" színű inget szoktam felvenni hozzá..pl: kék
10/12 A kérdező kommentje:
2011. jún. 2. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!