Én vagyok túl hisztis, vagy igazam van, amikor azt mondom felháborító, hogy egy hónapja alig tudok aludni, mert a szabadtéri zenés előadások "hangjai" elhallatszanak hozzánk? Nem heti egy alkalomról van szó, hanem napi gyakorisággal
nagyon idegesítő minden éjjel a dum-dumot hallgatni, mert persze csak a basszus jön át. mit csináljak, hogy elviselhetővé váljon. állapotos vagyok, sokszor felkelek p..ilni az éjjel de visszaaludni nem tudok, mert üvölt ez a szar, és sajnos nem tudom pontosan honnan, de nem a szomszéd házból az biztos
meg fogok nyár végéig őrülni
kinek a segítségét lehet hívni ilyenkor?
egyedül semmire se mész.próbálj pl.aláírásokat gyűjteni.akik meg nem értik h.mi ezen a zavaró és a kérdezőt hisztisnek gondolják,(aki fáradt,úgyis tud aludni...aha,persze..),azok gondolkozzanak már egy kicsit.írta is h.nem heti 1-2 alkalomról van szó...miért ő vegyen füldugót,ő szigeteljen,ő húzza a fejére a paplant???miért???a rendezvények szervezőinek erre figyelnie kell.ez akár a közcsend megzavarása ketegória is lehet.a lakó pedig ezt nem köteles eltűrni.mert mindenki volt fiatal alapon....
de az tényleg igaz,h.csak te egyedül nem tudsz ez ellen fellépni...próbálj támogatókat szerezni és intézkedjetek.addig viszont tényleg marad a füldugó.((
utolsó vagyok..
ez a kis szöveg konkrétan Debrecenre vonatkozik,de általánosan is érvényes..
a lényeg h.ha többen is éltek a panasz lehetőségével,hivatalos útra is terelhetitek a dolgot,ők felülvizsgálják(szabadtéri rendezvény gyakorisága,hangerősség mértéke(merthogy ez pl.törvényben maximálva van)..szóval ezeket felülvizsgálják,és eldöntik h.tesznek-e lépéseket.ha nem nektek adnak igazat akkor is megpróbáltátok...így kénytelen leszel a nyarat átvészelni a zajjal együtt..
de ha mégis nektek kedvező döntés születik,akkor jó h.lépéseket tettetek..)
elszomorító, hogy lehettek ilyen önzők. leírták jó páran, a megoldást.
egyszerűbb betenni egy füldugót, mint több ezer/száz embernek keresztbetenni, és rohangálni aláírást gyűjteni , meg a fejesekhez...
ez sajnos mentalitás kérdése.
önzők vagyunk?????a kérdező ott lakik és él!!!
a mindennapjait(pontosabban az éjszakáit)teszik tönkre a zajjal.ami (ha minden igaz) mindennapi probléma..nem arról van szó,h.ne lehessen szabadtéri program,de csak bizonyos határig,felügyelet mellett(ebbe a gyakoriságot,hangerőt,esetleges környezetszennyezés-/szemetelés/-mértékét is beleértem.
szóval ha valóban az alapvető jogai sérülnek,igenis legyen már beleszólása!
11,12.válasz írója..
jah és én magam 20/L vagyok,szóval én is szoktam bulizni,fiatal vagyok,de vannak korlátok.úgy látszik,ez a mentalitás nem divat manapság,jól le is pontoztak...de nem érdekel,tartom a véleményemet!!!
a zaj, amitől képtelenség aludni, olyan fokúnak kell hogy legyen, hogy a szomszéd házban kéne üvöltetni a zenét.
a basszus ami egy távoli buliból elér egy lakásig, nem ZAJ.
nagyobb zaj az autók, repülők, emberek, buszok stb zaja.
mint írtam mentalitás kérdése.
én sem tanyán lakok, tudom miről beszél a kérdező, ez szőrszálhasogatás, semmi több.
13:35
Igen, bizony, ez az echte magyar bunkó mentalitás tudod, ez a korrekt neve azt hiszem.
Jah végülis.. Mert a buliba nem mindegy ám, hogy a maxon van a zene és még a talaj is beremeg a lábad alatt az ütemre, vagy leveszik egy kicsit a hangot, amitől nem szűrődik át a másik utcába is a ZAJ, és a bulizóhelyen még ugyan úgy hangosan szól a zene csak a talaj nem remeg bele... Nem csak a sok primitív ember csak magára gondol és a környezetében élők meg le vannak tojva és vegyenek füldugót! Ahamm persze. Meg 1 terhes nő vegyen be altatót, hátha gnóm gyereke születik..
Kompromisszum emberek, erről még nem hallottunk?? Vagy meg kell keresni a party szervezőt és megbeszélni vele, hogy heti 3 alkalommal lehet hangos a zene de a többi napon legyenek figyelemmel a lakókra...
22:23 köszönöm h.megerősítettél.azt hittem én vagyok túl konzervatív...
--az egyik a hozzászóló, aki a kérdezőnek ad igazat--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!