A legjobb barátodnál/barátnődnél, haverodnál szoktál aludni?
Jaja legjobb haverommal szoktunk. Ált csak hülyülünk dumálunk gépezünk ilyesmi. Vagy buli után is szoktunk attól függ hol bulizunk mert vagy én lakok közelebb vagy ő, aztán ha a másiknak nicns kedve hazamenni akk simán.
16/F
En egyik baratnomekel szoktam aludni, mert abban a helysegben van az egyetem meg a konyvtar es van, hogy keso estig tanulunk nala es olyankor mar nincs erom hazavonatozni (ez altalaban csak vizsgak/beadandok elott van :) a legjobb fiu baratomnal meg olyankor alszom, amikor vasarnaponkent csinal ilyen "magyar bulit" , mert mas orszagban elunk,olyankor magyar filmeket nezunk meg olvasunk es olyankor ha kesore nyulik akkor mar nem megyek haza. A barataimmal olyan a kapcsolatunk, hogy nyugodtan megkerdezzuk, nem kell a meghivasra varni :D
Meg tesomeknal szeretek ottaludni, mert iszonyat jo kecojuk van :) meg masszazsos zuhanyzojuk :) de nala nem kell megkerni barmikor ottaludhatok :)
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!