Miért cigiznek olyan sokan annak ellenére hogy nagyon büdös és egészségtelen?
Én unom ezt a témát! :) Miért,miért,miért. Azért, mert rászoktak. Azért, mert élvezetet nyújt bizonyos helyzetekben, azért, mert AZÉRT!
Miért kérdezgetnek az emberek ilyen hülyeségeket, ha tudják rá a választ? :)
Tegnap 00:11:
Nem zavar,ennyi emberi gyengeség kijár nekem nem?Ha már úgyis mindent elvesznek a dolgozó rétegtől,ennyi élvezet kell.Inkább minthogy drogozzak,vagy alkoholista legyek.
Nem.Egy kávé cigivel a legjobb wellness számomra:)
Drogot már próbáltam,de nekem túl drága,erre sóher vagyok.
Ááh nem bírom ki, hogy ne írjak. :D
Komolyan mondom megkattanok már az ilyen "én mindig megmondom a frankót mert nagyon okos vagyok" válaszoktól, amit pl a második válaszoló írt. Nyilván te soha nem voltál függő, nem is cigarettázol, így könnyű osztani az igét.
Történetesen én sem cigizek, elárulom, soha nem is cigiztem. De drogoztam. (ilyenkor mindenki furcsán néz, mintha a kettő együtt járna :D) Tudom milyen szar kattogni valamire és igazad van, hogy gyenge aki nem tudja lerakni, de ne ítélkezzél már...Nem tudhatod, hogy milyen körülményei vannak az illetőnek, vagy lehet, hogy nem is akar leszokni. Jó lenne, ha nem osztaná itt olyan ember az észt, aki életében nem érzett ehhez hasonlót. És zárójelben megjegyezném, hogy én letettem, tiszta vagyok, de megértem akinek nem megy. Nem olyan könnyű ám az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!