Rohadt büdös az osztálytársam szája. Hogy kéne megmondani neki, hogy néha rágózzon?
Hát, ha mondasz neki valamit, azt mindenképpen 4SZEMKÖZT tedd. Így is elég kellemetlen lesz szegénynek a dolog.
Egyébként szerintem nyugodtan megmondhatod neki, hívd félre és mondd meg neki, hogy egy kis hagyma szagot érzel, rágózzon. A többit a gyerek magában elintézi, hiszen jól tudja, hogy nem evett hagymát, tehát valami nincs rendben.
Kínáld meg rágóval(akár többször is).
-ha betegség akkor rá fog jönni,hogy mért kínálod állandóan rágóval
-ha meg egyszerűen csak nem mos fogat, akkor vagy kedvesen/viccesen a szemébe mondod hogy büdös a szája,vagy adsz neki ajándékba egy fogkefét meg egy fogkrémet.
Ez sajnos bármitől lehet nem csak a fogmosás hiánya.
Én pld,, cukorbeteg vagyok és úgy jöttünk rá ,hogy a férjem szólt ,hogy rossz a leheletem.
Én mentem a fogászatra mindenhova és a cukromtól volt.Most beállt és nincs száj szagom.
1.: Nem hagymaszagot érzek, inkább olyan, mintha egy éve nem mosta volna meg. Nem is tudom mihez hasonlítani. Amúgy szép fehérek a fogai, nem lepedékes, meg semmi, szóval hogy nem mosná, szerintem kizárt.
Utolsó, pestiek vagyunk :)
Bocs.
Voltál már Jászboldogházán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!