Szerintetek miért van az hogy az emberek főleg a fiatalok ennyire közömbösek a másik iránt? Meg ennyire lenézik a másikat?
múltkor a miniszoknyámat egy pláza mosdójában felejtettem egy szatyorban volt mire odaértem a mosdóba eltűnt. a legbosszantóbb az hogy a szoknyán kívül a szatyorban volt egy piackutató kérdőív is mivel az ING biztosítónak dolgozom gyűjtöm a neveket-a szoknya eltűnt a kérdőív ott maradt
a másik az hogy hagytam üzenetet a mosdóban hogy aki ellopta szoknyámat az csóró, dögöljön meg stb. és hülyének néztek volt aki össze is tépte a lapot (mivel többször hagytam ott üzenetet)
pár barátomnak elmeséltem ők az én oldalamra álltak azt mondták hogy ilyen hülye a társadalom
én azt szeretném tudni hogy szerintetek miért ilyen a társadalom meg ti hogy reagálnátok egy ilyen üzenetre
én úgy vagyok vele hogy akinek nem inge ne vegye magára és ezt oda is írtam
meg nagy a lelkiismeret-furdalásom amiért otthagytam a szoknyát mert sehol nem kapok ugyanolyat
kérem válaszoljatok!
előre is köszi!
1. Figyelj oda az értékeidre. Magyaroszág nem Svájc, valakinek egy talált szoknya is az aznapi betevőjét jelentheti.
2. Örülj hogy meglett a kérdőíved.
3. Neked is baromi sok eszed volt, hogy üzenetet hagytál, ráadásul ilyen színvonalasat. Ráadásul többször is! Gratulálok!
4. Elgondolkoztál már azon, hogy van akinek nincs hol aludnia, nincs mit ennie, te meg egy nyomorult darab textil miatt a halálát kívánod valakinek? Nem vagy kicsit elkényeztetve?
azért gondolom hogy közömbösek a fiatalok mert egyszerűen csak lehülyéznek nem látják át a másik ember problémáját
tudom hogy nem a takarító tépte össze a levelet mert ott volt a kuka a mosdóban benne a papírmaradványokkal egy darab a földön- a takarító biztos kivitte volna a szemetet és miért tépte volna össze a levelet?
És ha elhagytad, akkor onnantól kezdve tényleg nem a tiéd!! Figyelj inkább a dolgaidra, ahelyett, hogy szitkozódsz!
Az is furcsa, hogy azért van lelkiismeret-furdalásod, hogy elhagytad a szoknyát. Kaptad valakitől? Mert akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!