Ha noncs kedvünk fürdeni lekopik rólunk a kosz? Ezt ugy értem minden nap bugyi zokni ruhacsere csak fürdés nem. Most ilyen tesztre keszúlünk a családdal
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 11:10
31/41 A kérdező kommentje:
Nem szivatok senkit. Ma nem tusoltam . Aztán májd meglátjuk a többi napot is. Természetesen hajat se mosok de fogat igen. Ma annyi volt hogy arc hónalj kézmosás
2012. febr. 13. 18:33
32/41 anonim válasza:
A férjed főorvos! És egy olyan nőt vett el, aki írni sem tud normálisan és otthon lopja a napot? nane...
33/41 anonim válasza:
fúúúúúj, ez undorító. 1x láttam a tv-ben egy műsort, hogy teszteltek két alanyt, 1 nő és 1 férfi, hog yha 4 hétig nem mosnak hajat csak tiszta vízzel, mennyire zsírosodik, korpásodik viszket, stb. Az első hetet még csak csak kibekkelték, de utána már fizikai fájdalmuk volt magától a tudattól, hogy nem moshattak rendesen hajat. Az eredmény pedig siralmas volt. :D
34/41 A kérdező kommentje:
Ma se fürdünk már 3 nap
2012. febr. 14. 12:53
37/41 A kérdező kommentje:
Még bírjuk
2012. febr. 16. 20:33
38/41 anonim válasza:
"Ma se fürdünk már 3 nap" pffffúúúúúúújjj hányni hová lehet?
39/41 anonim válasza:
Na hogy sikerült?Vagy még mindig tart?:)
40/41 anonim válasza:
Szerintem még most is tart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!