Ha noncs kedvünk fürdeni lekopik rólunk a kosz? Ezt ugy értem minden nap bugyi zokni ruhacsere csak fürdés nem. Most ilyen tesztre keszúlünk a családdal
Még régebben meg minden másnap: karácsony másnap, meg húsvét másnap.
Hát bocsi, de fúj!
Én háromnaponta tudok itt fürödni, olyan szar a víz (ekcémás vagyok), de megzavarodnék ha napi kétszer nem mosakodhatnék meg a "veszélyes helyeken", pl lábközben, láb, hónalj, arc, kéz.
Valamelyik nap nem volt kedvem zuhanyozni, olyan álmos voltam. Elhatároztam, hogy legalább azért a legkoszosabb helyeken lemosdok a csapnál. Beálltam oda meztelen, néztem: arc, hónalj, kéz, nemi szerv, lábfej, mire én ezt mind végigmosom, ejj, a franc belé, ennyi erővel már lecsapatom magam a zuhany alatt, és az lett a vége, hogy beálltam a zuhany alá. Hamarabb végeztem a gyors egyben való zuhanyzással, mintha egyesével b@szkuráltam volna magam végig -és frissebb is lettem.
Ennyit erről.
Másik tapasztalatom: sajnos voltunk olyan helyzetben, amikor kényszerűség miatt kb. 3 hétig nem tudtunk semmilyen módon tisztálkodni, mert a legnagyobb hidegben nem volt fűtés a lakásban, de nem is mentünk emberek közé. Ezernyi réteg ruhában aludtunk, nem vetkőztünk le, aztán lett fűtésünk. Amikor először beálltam a zuhany alá, mosogatószivacsot kellett vennem a fürdéshez, mert cafatokban jött valami a bőrömről, gondolom a kosz és a hámló bőr keveréke, szó szerint vakartam le magamról. Sohasem használok fürdőszivacsot a zuhanyzáshoz, de akkor nemhogy fürdőszivacs, hanem a dörzsis mosogatószivacs kellett. Sokkal több időbe telt a fürdés, sokkal több vízzel, mintha előtte rendszeresen fürödtem volna + a nemi szervek voltak már elviselhetetlen állapotban.
A dörzsitől nem lett bajom, csak szép piros lett a bőröm, de kellett.
Azóta a rendszeres fürdés nem telik félórába vakarással együtt, hanem pár perc, nem kell magam dörzsölgetni.
És hozzáteszem: tél volt, hatezer ruhában épphogy nem fagytunk meg, nem izzadtunk, tehát nem lehet az izzadással jönni.
Szóval ha úgy vesszük, én már ezt a "tesztet" megcsináltam, íme az eredmény, nektek már nem kell kipróbálnotok, és ne is próbáljátok ki!
A natúr és szókimondó leírásért elnézést, de csak így lehet világosan láttatni, hogy mi történik ilyenkor, mert már egyre több ilyen kérdést látok, hogy minek fürödni. Nem lenne jó, ha ez a hülyeség elterjedne, amikor nem is kényszerhelyzetből, hanem marhaságból kérdezgetnek, próbálkoznak egyesek a nemfürdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!