Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha noncs kedvünk fürdeni...

Ha noncs kedvünk fürdeni lekopik rólunk a kosz? Ezt ugy értem minden nap bugyi zokni ruhacsere csak fürdés nem. Most ilyen tesztre keszúlünk a családdal

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 11:10
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nem unatkozom ugy jött az ötlet hogy a férjem este betestápolozott és koszos lettem tóle vagy hogy mondjam előtte fekete felsöben voltam es gondolom az fogott vagy valami. Igy arra ébrdetem hogy nézem mi ez a kosz a testemen és ebből kiindulva találtam ki hogy próbáljuk ki hogy nem fürdünk le kopik e. Ez nem igénytelenség mért fehérnemüt minden nap váltanánk stb. És régen is az emberek heti 1 szer fúródtek. Intim helyeket popsi punci férj farka megmosnánk meg arcunk kezünk is.
2012. febr. 12. 11:25
 12/41 anonim ***** válasza:
38%
Persze, lekopik... De attól még tiszta és főként illatos nem leszel. :D Fura család vagytok...
2012. febr. 12. 11:27
 13/41 anonim ***** válasza:
53%

Még régebben meg minden másnap: karácsony másnap, meg húsvét másnap.

Hát bocsi, de fúj!

Én háromnaponta tudok itt fürödni, olyan szar a víz (ekcémás vagyok), de megzavarodnék ha napi kétszer nem mosakodhatnék meg a "veszélyes helyeken", pl lábközben, láb, hónalj, arc, kéz.

2012. febr. 12. 11:29
 14/41 anonim ***** válasza:
59%
Persze, az a fekete izé lekopik hiszen hámlik a bőr...csak nem rövid idő alatt.
2012. febr. 12. 11:29
 15/41 A kérdező kommentje:
Ez egy másik ema de férjem nekem mindig mondja milyen finom szagu vagyok és én is szeretem a a szagát.tehát büdösek nem vgyunk.na mindegy megprőbálom a tesztet majd megirom az eredményt meddig bírjukma nem fürdünk annyi biztos. Tehát már 2 nap megvan
2012. febr. 12. 11:30
 16/41 anonim ***** válasza:
54%
Az egy dolog, hogy ti a férjeddel jószagúnak tartjátok egymást, mert működik a kémia. DE hiába veszel tiszta ruhát, a tested attól még izzadhat és a testszagot csak a fürdéssel szüntetheted meg. 3 nap múlva olyan szagod lesz, hogy tőled 2m-re is megérzik. Semmiképp ne menj így dolgozni különben a munkatársaid sutyororgni kezdenek a hátad mögött, hogy milyen igénytelen vagy.
2012. febr. 12. 11:37
 17/41 anonim ***** válasza:
78%

Valamelyik nap nem volt kedvem zuhanyozni, olyan álmos voltam. Elhatároztam, hogy legalább azért a legkoszosabb helyeken lemosdok a csapnál. Beálltam oda meztelen, néztem: arc, hónalj, kéz, nemi szerv, lábfej, mire én ezt mind végigmosom, ejj, a franc belé, ennyi erővel már lecsapatom magam a zuhany alatt, és az lett a vége, hogy beálltam a zuhany alá. Hamarabb végeztem a gyors egyben való zuhanyzással, mintha egyesével b@szkuráltam volna magam végig -és frissebb is lettem.

Ennyit erről.

Másik tapasztalatom: sajnos voltunk olyan helyzetben, amikor kényszerűség miatt kb. 3 hétig nem tudtunk semmilyen módon tisztálkodni, mert a legnagyobb hidegben nem volt fűtés a lakásban, de nem is mentünk emberek közé. Ezernyi réteg ruhában aludtunk, nem vetkőztünk le, aztán lett fűtésünk. Amikor először beálltam a zuhany alá, mosogatószivacsot kellett vennem a fürdéshez, mert cafatokban jött valami a bőrömről, gondolom a kosz és a hámló bőr keveréke, szó szerint vakartam le magamról. Sohasem használok fürdőszivacsot a zuhanyzáshoz, de akkor nemhogy fürdőszivacs, hanem a dörzsis mosogatószivacs kellett. Sokkal több időbe telt a fürdés, sokkal több vízzel, mintha előtte rendszeresen fürödtem volna + a nemi szervek voltak már elviselhetetlen állapotban.

A dörzsitől nem lett bajom, csak szép piros lett a bőröm, de kellett.

Azóta a rendszeres fürdés nem telik félórába vakarással együtt, hanem pár perc, nem kell magam dörzsölgetni.

És hozzáteszem: tél volt, hatezer ruhában épphogy nem fagytunk meg, nem izzadtunk, tehát nem lehet az izzadással jönni.

Szóval ha úgy vesszük, én már ezt a "tesztet" megcsináltam, íme az eredmény, nektek már nem kell kipróbálnotok, és ne is próbáljátok ki!

A natúr és szókimondó leírásért elnézést, de csak így lehet világosan láttatni, hogy mi történik ilyenkor, mert már egyre több ilyen kérdést látok, hogy minek fürödni. Nem lenne jó, ha ez a hülyeség elterjedne, amikor nem is kényszerhelyzetből, hanem marhaságból kérdezgetnek, próbálkoznak egyesek a nemfürdéssel.

2012. febr. 12. 11:38
 18/41 A kérdező kommentje:
Nem dolgozom nem érezné senki. A férjem meg fóorvos így nem merne szólni neki senki se. De sztem nem leszúnk búdósek ha megis akkor majd addig tart a teszt. Megfogom irni a végeredmenyt
2012. febr. 12. 11:53
 19/41 anonim ***** válasza:
69%
A férjed főorvos, a higiéniára NEKI kellene a legjobban vigyázni. Neked se lehet sok eszed, ha így kihirdeted, hogy a férjed megszegi a szakma szabályait. Ennyi erővel már azt is megmondhatnád, hogy melyik az a kórház, hadd kerüljem el.
2012. febr. 12. 11:56
 20/41 anonim ***** válasza:
63%
Gratulálok az igénytelenséghez.
2012. febr. 12. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!