Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha noncs kedvünk fürdeni...

Ha noncs kedvünk fürdeni lekopik rólunk a kosz? Ezt ugy értem minden nap bugyi zokni ruhacsere csak fürdés nem. Most ilyen tesztre keszúlünk a családdal

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 11:10
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
54%
csak ne menjetek emberek közé...
2012. febr. 12. 11:11
 2/41 anonim ***** válasza:
39%
Jó kis család, engem anyuék ha nem fürödnék bottal kergetnének nem, hogy letesztelnénk!: D
2012. febr. 12. 11:14
 3/41 A kérdező kommentje:
Ti nem szoktatok ilyen teszteket csinálni?
2012. febr. 12. 11:16
 4/41 anonim ***** válasza:
52%
nem vagyunk olyan igénytelenek, hogy koszosan és büdösen járjunk a munkahelyükre és emberek közé
2012. febr. 12. 11:17
 5/41 anonim ***** válasza:
56%
nem kopik le rólad, mert gyorsabban koszolódsz mint ahogy hámlik a bőröd, valamennyire tisztulsz de nem teljesen.
2012. febr. 12. 11:18
 6/41 anonim ***** válasza:
42%
Hm, ennyire unatkozol?
2012. febr. 12. 11:20
 7/41 anonim ***** válasza:
66%
amúgy meg nem kell elítélni mások szokásait, nem feltétlen büdösen megy emberek közé, én is próbáltam már ilyet és senki meg nem mondta rólam hogy aznap vagy akár előtte egy kicsivel nem ért hozzám víz, és mellesleg nem vagyok göthös meg minden szarra allergiás mint az ország 80 %-a, logikus hogy nem kell túlzásba vinni a higiénia hiányát de eszeveszettől sikálni magadról a koszt se. ezért van az hogy a gyerek meg se születik de már kicsapja minden szar a bőrüket meg trüszkölnek a parlagfűtől, ja, valamire rá kell fogni, csoda hogy az állatokat még nem irtják mert valakik allergiásak a szőrükre.
2012. febr. 12. 11:22
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

De lekopik. Majd nyáron, ha belecsobbansz a tóba.

Szomorú példát fogok mondani: Ha látsz egy hajléktalan embert az aluljáróban, vagy az utcán, padon, akárhol, azt tisztának látod? Ruhájától eltekintve. A kezei tiszták? A körmei? Az arca? Füle? A haja?

2012. febr. 12. 11:23
 9/41 anonim ***** válasza:
90%
Most télen mi sem fürdünk meg EGÉSZBEN, a bőrnek is jót tesz, ha nem mossák le minden nap a zsiradékot, kevésbé fázol, nem szárad úgy ki. De a hajlatokban, pl. hónalj, illetve ágyéknál, lábat, arcot, nyakat, nők a mellüket, ahol a melltartó alatt izzadhat, napi legalább kétszer megmossuk..
2012. febr. 12. 11:23
 10/41 anonim ***** válasza:
55%
cigány
2012. febr. 12. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!