Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha noncs kedvünk fürdeni...

Ha noncs kedvünk fürdeni lekopik rólunk a kosz? Ezt ugy értem minden nap bugyi zokni ruhacsere csak fürdés nem. Most ilyen tesztre keszúlünk a családdal

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 11:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
74%

Úristen! Főorvos a férjed? És ezt a hülyeséget támogatja?

Ha megtudnám, hogy olyan doki ér hozzám, aki nem fürdik....gyááá rosszul lennék. Hiába van rajta kesztyű, meg mos naponta 20x kezet fertőtlenítővel, ez akkor is undorító és elfogadhatatlan egy orvostól.

2012. febr. 12. 12:07
 22/41 anonim ***** válasza:
76%
Azért a férjed tényleg néhány bacit hazavihet a bőrén, ha pedig nem mosdik, ezeknek csak idő kell, és elszaporodnak rajta. Aztán fertőzheti az egész részleget, a kollégáit, a legyengült betegeket, meg titeket is.
2012. febr. 12. 12:33
 23/41 A kérdező kommentje:
Van nekik fertőtlenitős mosogél mindig kezet mos vele
2012. febr. 12. 12:34
 24/41 anonim ***** válasza:
49%

Gondolom azért kezet csak mos...a kedves főorvos:-)

Sok szerencsét, ne a szád járjon, hanem csináld, és majd írd le, hogy lekopott e vagy sem. A kosz.

2012. febr. 12. 14:09
 25/41 anonim ***** válasza:
60%

fogat és hajat se mossatok! :S

az a sok baromi büdös munkatársam is biztos hasonló tesztet végez

2012. febr. 12. 14:19
 26/41 anonim ***** válasza:
35%

fújjj.

mi most voltunk úgy hogy spóroln kellett a vízzel, ha fűteni akartunk. mindenkinek jutott fél lavórnyi víz.

én mindennap megmostam az arcomat, középsőmet,lábamat,hónaljamat. 2 hétig ez volt. hálégnek most már "pazarolhatunk" jobban.

de utáltam. ilyen, hogy alkar tényleg nem büdösödik, ezzel egyetértek. de irtó sok bőr lejön ha utána rendesen lefürdesz, mert az elhal, le akar hámlani és úgy egészséges, ha le is hámlik.

ezt nekem tudnod kéne ha főorvos a férjed.

2012. febr. 12. 15:36
 27/41 anonim válasza:
60%
Inkább nem is írok ide semmit. megáll az eszem.
2012. febr. 12. 17:23
 28/41 anonim ***** válasza:
93%

engem érdekelne, mi lesz az eredmény

de én csak akkor próbálnám ki, ha nem járnék dolgozni.

gimi alatt egyszer 2 hétig nem mostam hajat (hosszű, be volt fonva.) Semmi baja nem lett, büdös sem volt.

Igazából ha milliomos leszek, én is kipróbálnám a nem mosdást.

2012. febr. 12. 23:24
 29/41 anonim ***** válasza:
70%
Ha kicsit elhagyom magam és nem megyek sehova 2-3 napot, akkor nem mindig fürdök, de a második nap után már magam állok a zuhany alá,mert nem bírom a saját szagom, rosszul vagyok, ha nem fürödhetek.
2012. febr. 13. 08:48
 30/41 anonim ***** válasza:
63%

anyám! borogass!

ezzel a kérdéssel te szívatod a csapatot...ennyire sötétek nem lehettek...

...amikor (új)vendég jön, külön felhívom a figyelmét a vendégtürölközőre a bidé mellett, ami használat után eldobandó...de van vendégfogkefe is...

borzasztó miket nem kérdezel..én pasi vagyok, de ...hát nem tudom...Uramisten...mi lehet ott?(is)

szerintem te szívatsz...

2012. febr. 13. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!