Hogyan szokjak le arról, hogy megszóllok másokat?
Pl. tegnap férjem beszélt telefonon egy barátjával és a barát mondta, hogy szeretnének még egy gyereket. Amikor letette a kagylót, mondtam a férjemnek, hogy minek nekik még egy gyerek, mikor nincs is otthon és szegény felesége csinál mindent egyedül. Erre mondta a férjem, hogy ne szólljam le őket, mert nekünk még egy gyerekünk sincs.
Vagy pl. ha látok egy dagi embert, akkor rögtön mondom, hogy hogy néz ki, miért nem fogy le. Közben én is dagi vagyok és én miért nem fogyok le? Miért másokkal foglalkozok és nem magammal? Vagy a sógoromék új autót vettek, én meg itthon mondtam, hogy milyen gagyi kocsit vettek, hiszen csupa műanyag. Pedig lehet, nekik ez tetszett.
Hogyan szokjak le erről és inkább magammal foglalkozzak, ahelyett, hogy mások életét, szokásait kritizálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!