Miért adnak hülye neveket a gyerekeiknek a szülők?
Azért adnak hülye neveket a gyerekeiknek, mert idióták!
Dr. House voltam :)
Na jó. Meg mert mindenben átlagosak vagy az alattiak és valami különlegeset ők is akarnak az életükbe.
Dzsenifer meg Marlonbrandó meg Fenyvesi Havaska, Rettegi Brúnó és társaik? Valahogy nem arra asszociálok, hogy a tudományos akadémia tagjainak gyermekei viselik ezeket a neveket...
Magyar keresztnevek tara, ha ezt beutitek a google-ba lattok sok csuda nevet.
Ok ok hogy magyarok vagyunk, de azt nekem senki ne mondja hogy ezek magyar nevek, nekem ugy tunnek hogy kitalalt idetlen nevek, amiket gyereknek nem adnek.
Bocsi ha valakit erzekenyen erint.Neveim: daniel, nora , eszter, bence...
A Nimród nem magyar név. A Bibliában szerepel, Kám egyik leszármazottjának neve. A magyarok meg Jáfet leszármazottai, úgyhogy ez kizárt.
Szerintem az ilyesmik, amiket írtál, nem röhejesek, csak némelyik különleges. Számomra azok a röhejesek, amik a családnévvel együtt jelentenek valamit. Pl. Trapp Pista, Mák Virág, Tuba Rózsa, stb.
A kincskereső kisködmön könyvemnek az egyik készítőjének a neve: Szopos Gyopár
A tesóm egyik tanárának a neve: Szegfű Rózsavirág
12/F
Szerintem a szappanopera nevek valóban nem szerencsések, de nagy általánosságban ami ma idegen és/vagy röhejes, az holnapra lehet megszokott is.
Sokan emlegetik az úgynevezett ősmagyar neveket. Izlés dolga, de hogy mai fülnek épp olyan furcsán hangzanak, mint a Dzsenifer, az is biztos.
Hát ez így van,én is találkoztam már furcsa nevekkel...Csak az a baj,hogy a szülők nem gondolnak bele,hogy majd egyszer felnő a gyerekük,szánalmasnak tartják majd a nevét meg be kell mutatkozniuk..
A furcsa nevek adásáról meg:lásd:cigányok!
az egyik név amit gúnyoltál:mándoky szittya az én kedves ismerősöm!egyébként régi magyar név!
legalább nem minden második embert hívnak így!
Látom, elég régi már a kérdés, de ez a téma engem is érdekel.
Az én kedvencem Lakatos Szantinó....
Valaki felsorolt itt egy csomó nevet,amiken jót vigyorogtam, már csak azért is, mert az egyik említett nagyon jó barátunk :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!