Volt már alkalom, hogy beszéltél egy igazi sznobbal? Ez miben nyilvánult meg?
2121-nek. Te tulajdonképen összekevered a dolgokat. Az nem sznobizmus ha valaki Globusz vagy Univer TERMÉKET VÁSÁRÓL, HANEM JÓ HAZAFI, MERT A MAGYAR IPART TÁMOGATJA. AZ sem sznobizmus ha egy lány nem iszik pálinkát, főleg egy felhajtásra (kettőre illik), mert mindig is voltak női italok. Ezek a likőrök,koktélok pl. Örülj annak, hogy jól nevelt, vagy születetten illedelmes lány a barátnőd, és talán Neked sem ártana odafigyelni magadra ezek szerint.
üdv. V....X
ja, és kérem azokat, akik definiálják a sznobságot, hogy a kérdésre válaszoljanak. Személyes élményre, vagy véleméynre voltma kíváncsi, bár utóbbit azért mindenki adott.
Erre a válaszra gondolok pl.:
"onnan lehet felismerni, hogy elkezd dumálni a saját dolgairól, és előad mindenféle státusszimbólumokat (hogy ő hol vásárol, hogy ő hova jár szórakozni, hogy neki milyen befolyásos ismerősei vannak, hogy milyen elit iskolázott), aminek mind az a lényege, hogy neki van, neked meg nincs. Én úgy definiálnám a sznobot, hogy majmolja az elitizmus szimbólumait, azért, hogy nemesen különbnek érezze magát a másiknál. Egyébként modorosan lejtenek, játsszák a bölcs hallgatag fölül állót, vagy harsányan szerepelnek. A sznobok egyébként tényleges elit társaságában (pl. tudósok között stb) csúszómászóként viselkednek, behízelgően, és seggnyalóan."
hát jó, én azt hittem a defre vagy kíváncsi, de ha sztorik érdekelnek, akkor mondok azt is, mivel rettenetesen sok sznobot ismerek.
Például ismerek egy olyan arcot, aki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!