Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menses be tud állni első alkalom után?
Figyelt kérdés
Lehetséges h rendszertelen volt a mensesem és túlestem az első szexen és be fog állni?2011. nov. 20. 21:38
1/4 anonim válasza:
Minden lehetséges, de miért állna be a szextől?..
2/4 anonim válasza:
Azt mondják, hogy amikor elsőnek vagy pasival, akkor áll be a ciklusod, azelőtt rendszertelen.
Valószínűleg azért mondják, mert nagyon sokaknak így van. Hogy miért, azt nem tudom. De pl barátnőmnek már 14 évesen beállt, két lány testvérének is, pedig egyik se volt még akkor pasival.
3/4 anonim válasza:
szerintem a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. a ciklust a hormonok irányítják, nem a szex
4/4 A kérdező kommentje:
de amikor megtörténik az első akkor felborul elösször a hormonrendszered szóóval csak van valami közük egymáshzo... :))
2011. dec. 1. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!