Volt már alkalom, hogy beszéltél egy igazi sznobbal? Ez miben nyilvánult meg?
Kedves előző!
A probléma nem az, hogy márkás cuccokat hordanak és megvan a maguk társasága. A baj az, hogy az igazi sznobok lenéznek és kibeszélnek mindenkit, aki nem olyan, mint ők, és ha szóba kell állniuk nem sznobokkal, vágják a pofákat.
Hát bocsi de én úgy gondolom hogy lehet alapja annak hogy valakivel nem állnak szóba is én se állok szóba mindenkivel aki szembejön!
Az vagyok aki az előbb a márkás cuccokat és a társaságot feszegette!
Állandóan sok ember között töltöttem napjaimat,tehát van egy kis rátekintésem a témára, Én igazi sznobnak azokat az embereket tartom, akik valamikor nagy szegénységben éltek és amikor rájuk szakadt az ország pénze, mert jókor voltak jó helyen, most nem tudják méltósággal elviselni a pénzt.
Hihetetlen összegeket költenek valóban a hamísított márkás cuccokra, és még el is dicsekednek a saját hülyeségeikkel. Értelmes emberek számára ez nevetséges annyira, hogy én is csak jókat szórakozom rajtuk.Egyetlen bajom csak az, hogy hülye viselkedésük a Ti és az én pénzemből táplálkozik. Aki igazán jómódú, tehát régi jómódú családban nőtt fel az a legritkább esetben sznob. Neki természetes dolog a jómód, amit igyekszik is munkával megőrízni és nem a vagyon, hanem emberi érték szerint itél meg másokat. Nekem is vannak nagyon egyszerű körülmények között élő barátaim, de a közös szellemi szint évtizedek óta összetart minket. Kerüljétek a bazári viselkedésűeket, nevetségesek.Képzeljétek el milyen haláli fárasztó dolog egész nap pózolni és megjátszani magát, hogy nehogy pl. az orrát társaságban ne turkálja úgy mint otthon szokta V.....X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!