Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért ilyenek az autósok,...

Miért ilyenek az autósok, beterítik az embert a zebránál sárral?

Figyelt kérdés

Álltam a zebránál erre durr bele :@ így is a cipőm átázott és akkor még ez is. Csurom víz meg sár voltam. Ott maradtam első órán aztán hazajöttem,mert nem ülök 6 órán keresztül vízessen,nincs a suliba fűtés...

Miért ilyen szemét a legtöbb autós?

2011. okt. 24. 09:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert ostoba tuskóbunkók. Nem egyszer lettem már beterítve azért, mert f@szikám viccesnek tartotta, hogy nem áll meg a zebránál (ahol ugyebár meg kéne, mert ez a szabály a bunkókra is érvényes), de még rá is gyorsít, hadd legyek tetőtől talpig sáros. Száraz időben ezek azok, akik lassítanak a zebránál, és amikor lépnék le, akkor húznak bele. Tajparasztok.
2011. okt. 24. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer anyámat fröcskölte le a járda mellett elhaladva egy autós, és "poénkodva" még ki is üvöltötte, hogy "Kellemes Húsvéti Ünnepeket!"

Kiskoromban meg a nagyimmal álltunk a gyalogosátkelőnél, nagy pocsolya volt a járda mellett, egy autós direkt, akkurátusan, teljes svunggal belehajtott és telibe fröcskölt mindkettőnket, majd röhögött.

Szóval, igen, egyesek szántszándékkal ezzel szórakoznak az autósok között. Remélem, egyszer, amikor épp gyalogol, ő is kifog egy ilyen paraszt autóstársat és visszakapja. Telibe.

2011. okt. 24. 15:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát itt Magyarországon jellemző sajnos.Én mikor tanultam vezetni az oktatóm nem egyszer hőbörgött mert mindig átengedtem a gyalogosokat.Na meg igen a magyar utak elég szar minőségűek és b@sszák megcsinálni.
2011. okt. 24. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!