Miért ilyenek az autósok, beterítik az embert a zebránál sárral?
Álltam a zebránál erre durr bele :@ így is a cipőm átázott és akkor még ez is. Csurom víz meg sár voltam. Ott maradtam első órán aztán hazajöttem,mert nem ülök 6 órán keresztül vízessen,nincs a suliba fűtés...
Miért ilyen szemét a legtöbb autós?
Direkt hátrébb álltam a kamionos megállt,de az autós nem és erőből.... wááááá így gondolva nevetséges már de ott állni xD
Köszi a válaszokat:)
Sajnos én is észre vettem már,hogy szándékosan belemennek a pocsolyába,csakhogy a gyalogos csuromvizes legyen.
Én nem vagyok egy hisztis,panaszkódos,feljelentős ember,de amikor a 4 éves fiammal mentünk oviba és a buszvezető szándékosan beterített minket a sáros vízzel(a fiam a feje búbjáig saras lett,ráadásul ünnepi öltözékben voltunk,mert ünnep volt) olyan pipa lettem ,mert még lehetett látni,hogy vigyorog mint aki vicces dolgot csinált.Volt egy nő is ott aki szintén kapott a sárból(ő tárgyalásra ment volna) nagyon mérges lett ő is,és vele együtt mentünk el a BKV központba panaszt tenni a buszvezetőre.(felírtuk a rendszámát,járatszámot,és az időt) Írásos panaszt tettünk.A hölgy később be is perelte,amiben minket is belevett mint sértett fél.nem jól jár a buszvezető,és feltételezem hogy ha vezet is buszt azóta sokkal óvatosabb,és nem viccelődik tovább így..
Sokan szándékosan csinálják. Egy ismerősöm röhögve mesélte, hogy direkt rá is gyorsít, ha gyalogos áll az út mellett.
Még évekkel ezelőtt kifogtam egy ilyen parasztot, csajszi is láthatóan direkt begyorsított a zebra mellett, és utána még röhögött is, amikor beterített sárral meg vízzel. Mondjuk megszívta, mert egy méterrel odébb pirosat kapott. Remélem a kocsi oldalán a horpadás azóta is emlékezteti rá, hogy nem kéne ekkora suttyónak lenni.
ma 11:04
UGYANMÁR! Tudod hányszor látni,hogy szándékosan belemennek a pocsolyába,csak azért hogy a gyalogos ugráljon mint a bakkecske?? és jókat röhögnek.
A sógorom is ilyen bunkó sofőr.Volt hogy vele utaztunk,és szándékosan belement a pocsolyába mert szerinte milyen vicces hogy a kis csaj csuromvizes lesz.Olyan égő volt,mert sajnos az ő primitív viselkedése miatt minket is egy kalap alá vesznek,pedig csak utasok voltunk..Mondtam is a sógornak hogy elég tahó viselkedés ez,de az ilyenekről ez is lepereg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!