Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért ilyenek az autósok,...

Miért ilyenek az autósok, beterítik az embert a zebránál sárral?

Figyelt kérdés

Álltam a zebránál erre durr bele :@ így is a cipőm átázott és akkor még ez is. Csurom víz meg sár voltam. Ott maradtam első órán aztán hazajöttem,mert nem ülök 6 órán keresztül vízessen,nincs a suliba fűtés...

Miért ilyen szemét a legtöbb autós?

2011. okt. 24. 09:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Az úton nem mindig látszik, hogy mekkora a víz. Ha leesik az eső, attól még nem kéne 10-zel közlekednünk. Viszont ha - ezentúl tapasztalatból - még két méterrel hátrébb állsz, akkor nem leszel vizes.
2011. okt. 24. 09:16
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Sok szar ember van, sajnos ilyen a világ.
2011. okt. 24. 09:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Direkt hátrébb álltam a kamionos megállt,de az autós nem és erőből.... wááááá így gondolva nevetséges már de ott állni xD

Köszi a válaszokat:)

2011. okt. 24. 09:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Sajnos én is észre vettem már,hogy szándékosan belemennek a pocsolyába,csakhogy a gyalogos csuromvizes legyen.

Én nem vagyok egy hisztis,panaszkódos,feljelentős ember,de amikor a 4 éves fiammal mentünk oviba és a buszvezető szándékosan beterített minket a sáros vízzel(a fiam a feje búbjáig saras lett,ráadásul ünnepi öltözékben voltunk,mert ünnep volt) olyan pipa lettem ,mert még lehetett látni,hogy vigyorog mint aki vicces dolgot csinált.Volt egy nő is ott aki szintén kapott a sárból(ő tárgyalásra ment volna) nagyon mérges lett ő is,és vele együtt mentünk el a BKV központba panaszt tenni a buszvezetőre.(felírtuk a rendszámát,járatszámot,és az időt) Írásos panaszt tettünk.A hölgy később be is perelte,amiben minket is belevett mint sértett fél.nem jól jár a buszvezető,és feltételezem hogy ha vezet is buszt azóta sokkal óvatosabb,és nem viccelődik tovább így..

2011. okt. 24. 09:28
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos sok ilyen van. Lehet, hogy véletlen, mert sokszor tényleg nem látszik a pocsolya, de szerintem a legtöbbször simán lesz@rják. Mivel mindig kocsival közlekedik, eszébe sem jut, hogy ő most elmegy melletted, és lefröcsköl. Sajnos nem sok ember van, aki odafigyel a gyalogosokra ilyen szempontból.
2011. okt. 24. 10:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokan szándékosan csinálják. Egy ismerősöm röhögve mesélte, hogy direkt rá is gyorsít, ha gyalogos áll az út mellett.

Még évekkel ezelőtt kifogtam egy ilyen parasztot, csajszi is láthatóan direkt begyorsított a zebra mellett, és utána még röhögött is, amikor beterített sárral meg vízzel. Mondjuk megszívta, mert egy méterrel odébb pirosat kapott. Remélem a kocsi oldalán a horpadás azóta is emlékezteti rá, hogy nem kéne ekkora suttyónak lenni.

2011. okt. 24. 10:25
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
Az autósok nem a pocsolyákra figyelnek hanem a közlekedésre a másik autósra stb. Meg gyakran akkora a pocsolya, hogy nem lehet kikerülni azért meg nem fogja a mellette lévőre ráhúzni a kormányt se fékezni hogy hátulról belerohanjanak.
2011. okt. 24. 11:04
 8/13 anonim ***** válasza:

ma 11:04

UGYANMÁR! Tudod hányszor látni,hogy szándékosan belemennek a pocsolyába,csak azért hogy a gyalogos ugráljon mint a bakkecske?? és jókat röhögnek.

A sógorom is ilyen bunkó sofőr.Volt hogy vele utaztunk,és szándékosan belement a pocsolyába mert szerinte milyen vicces hogy a kis csaj csuromvizes lesz.Olyan égő volt,mert sajnos az ő primitív viselkedése miatt minket is egy kalap alá vesznek,pedig csak utasok voltunk..Mondtam is a sógornak hogy elég tahó viselkedés ez,de az ilyenekről ez is lepereg..

2011. okt. 24. 11:14
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
Persze van aki ki tudná kerülni ,de nem teszi ,az bunkó. De ha gyalog vagyok és látom a nagy pocsolyát akkor nem állok az út mellé és a fal mellett megyek.
2011. okt. 24. 11:40
 10/13 napietus ***** válasza:
sokszor nem lehet kikerülni. egyik kátyút kerülöd, belemész a másikba, ilyenek a magyar utak :S nem a közlekedők hibája, kocsinak se tesz jót kátyúkba belehajtani, ha látná, mekkora a pocsolya, nyilván nem megy bele.
2011. okt. 24. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!