Ha állsz a zebránál és látod, hogy egy vak ember is van a tömegben kutya nélkül akkor átkiséred az uton? Vagy cikinek érzed?
(úgy hang alapján,hogy hallják,mikor elindul a tömeg)
Ajánlom William Wharton:Búcsú a szerelemtől c.könyvét,ide vág!
Ha úgy esik mindig megkérdezem, de csak azok szokták elfogadni a segítséget, akiknek beszédhiányuk van, mert a menéssel semmi gond, inkább csak nincs kivel beszlgetniük eleget. :)
Egyáltalán nem érzem cikinek.
Főleg, hogy elég extrém kinézetem van, raszta-haj, vad stílus, erős smink és nem ezt várják tőlem az emberek, hanem inkább azt, hogy elsuhanok. És látszik rajtuk, hogy meglepődnek egy pillanatra. Hajléktalanokkal is sokat beszélgetek. Meg gyakran megyek haza kollegákkal akik többnyire egy 40-essel idősebbek nálam, és hangosan vitatkozunk erről,arról közéletről filozófiáról. Ilyen helyzetben is elkaptam már pár meglepett, zavart pillantást... Szretem meglepni, megbotránkoztatni az embereket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!