Csak szerintem hülye magyar szokás a naponkénti tisztálkodás?
:D aaazt a qurva, ember. :D
Az a 1 havi fing sz*rrá képződik a segglyukadon.
Mi a jó büdös ...? :D
Nem érzed, hogy az emberek távolságtartóak..? Ez a kérdésed is azt mutatja, hogy nem vagy közeli kapcsolatban más emberekkel..de ezen ne is csodálkozzunk.
Barátnőről vagy pasiról ne is álmodozz. A legrosszabb roma is tisztább lehet, mint te :D
Persze nagyon kamuszagú ez a kérdés. :)
De azért, ha elképzelem a szagod.. Elég ütős aroma lehet :DD
"elvből nem fürdök, mert felesleges, bárki bármint mond. Környezettudatosság, spórolás egyeseknek smafu, elég gáz"
Lehet ám kevesebb vízzel is fürödni! Beszappanozod magadat aztán levereted magadat vízzel. Nem kell 2 köbméter vizet elhasználni fürdésenként. És spórolhatsz azzal is pl. hogy melegített vízzel mosogatsz, és kikészíted a másik lavórban (nem tudom, hogy mi a hivatalos neve annak amit a mosogatóba tesznek) az öblítéshez a hideg vizet, ill. ennek a víznek a maradékát, használt felmosóvizet odakészíted vödörben a vécé mellé, és azzal öntöd le, ezzel egy veretésnyi vizet megspórolsz, illetve ha akkor mosol ruhát, ha már egy teljes gépnyi adag összegyűlt, nem egy-két pólót, alsógatyát állsz neki kimosni, árammal meg úgy spórolhatsz mé, hogy csak ott égjen a villany, ahol tartózkodtok, és csak akkor, ha muszáj. Én is naponta fürdök, de igyekszek a lehető legkevesebb vizet használni, a szükségesnél nem többet, és fogmosásnál pohárba töltök egy kevés vizet az öblögetéshez, fogkefe lemosásához. Ha gyakorlatilag nem tisztálkodsz, az nem környezettudatosság, hanem igénytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!