Más országoknak is vannak napiszar szerű oldalai vagy ez "magyar szokás"?
Napiszar az egy külön téma szerintem, mert ennyire fogyatékosokkal teli oldal nincs még egy szerintem. És ez a hozzászólókra vonatkozik nem a képekre... sajnos.
Külföldi oldal is van ahova ilyen "ciki" képeket raknak fel, de ott valahogy képesek értelmesen is hozzászólni.
Mi az, hogy használhatatlanok ?
Akkor szépen fogd a két kicsi kezed és használd a guglit, ne itt várd a segítséget !
hát az oldalon amiket linkeltél alig lehet tájékozodni,ráadásul hol vannak olyan képek mint a napiszaron?
amugy szerintem ez inkább magyar szokás,az értelmesebb népeknek nincsen egyetlen ilyen oldaluk se...vagy ha esetleg tud valaki svájcbol ilyen oldalt,akkor mutassa!
Bár nem tudom tutira a választ, de szinte biztos, hogy minden országnak megvan a maga "napiszar" oldala. Hogy miért nem tudunk róla? Lehet, hogy nem hirdetik világgá...
Ha rákeresel a neten az angol/német/akármilyen nyelvre lefordított megfelelőjére, biztos akad ilyen oldal. Csak nem biztos, hogy az országra vonatkozó domainnév-végződéssel van ellátva, mint ahogy magyar oldal is van com végződéssel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!