Csak szerintem hülye magyar szokás a naponkénti tisztálkodás?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 20:23
41/59 anonim válasza:
Ja, ja. Így lehet, ahogy írod. Valamelyik nagy királyunk is, csata végeztével hazaküldte az inasát, megüzenve az asszonynak, hogy ne mosakodjon, mert amúgy ő úgy szereti, büdösen...
42/59 Mezei Bea válasza:
me haragudj de sztem is gusztustalan ez, de ajanlok Neked egy orszagot Irország! ott az igazi irek 2havonta mosnak fogat stb. ott az a lenyeg hogy a hajad tiszta legyen a tobbi lenyegtelen, hogy honnan tudom? kint van fogorvosi rendeloje a nagynenemnek! ;)
43/59 anonim válasza:
Nem Józsinak hívnak véletlenül? Mert akkor de, baromira büdös vagy és már 2x majdnem hánytam mikor bejöttél hozzánk!
44/59 anonim válasza:
Úgy tűnik, annak tartod, aminek akarod, a többieket ez nem zavarja, csak kikerülni szeretnének. Ők tudják miért.
45/59 anonim válasza:
Persze évente is elég lenne, meg havonta fogat mosni, és minden héten egyszer kezet, gyönyörűek lennénk kijönne az igazi természetes, csodás énünk!
Borzasztó persze hogy mindennap kell tisztálkodni
46/59 anonim válasza:
A saját szagát csak akkor érzi az ember, ha már nagyon erős. Bár igazából 2-3 hét nem fürdés után már az kéne hogy légy. Nem értem, hogy járhatsz társaságba.Amúgy meg nem hiszem el, hogy nem viszketsz. Vanak olyan európai országok (Franciaország), ahol nem fürdenek/zuhanyoznak minden nap, hanem 2-3, esetleg 7 naponta, de a többi napokon is tisztálkodnak (szivaccsal áttörlik magukatz). Nekem már rez uis xdurva, de amit te csinálsz..... Főleg, ha esetleg lány vagy.
48/59 Fidrix válasza:
Képzellek.. Én már akkor is megfürdök ha haza érek valahonnan (főleg iskolából) ... Most képzeld el , hogy 1 hónapig nem fürdök (30 nap) , és úgy hetente van 3 kajak edzésem szóval 3x4=12 ergo , 12 edzés alatt olyan büdös leszek mint annak a rendje.. MÉG NEGYED EDZÉS ALATT IS!!
Te meg gondolom csak ülsz a gép elött , amit anyuci apuci megvett és vakargatod a seggedet hogy: "Na vajon most mit csináljak"
49/59 anonim válasza:
De akkor a sz*ros pitsádat sem mosod meg????
50/59 anonim válasza:
Szappannal csak a hónaljat,lábat,nemi szervet kell mosni,de ezt naponta. Nem szokás kérdése,ennyi kell az egészséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!