Csak szerintem hülye magyar szokás a naponkénti tisztálkodás?
Csesztetjük azt is, aki segélyen él, meg drogos, de mivel a kérdésed nem arról szólt, hogy mit gondolunk a drogosokról, így ez most nem került szóba...
Nézd, azt csinálsz amit akarsz, csak nem kell minden f@szsággal büszkélkedni. Tudod, van az a mondás, hogy "attól hogy senki nem ért meg, még nem vagy művész"... Hát Te sem vagy különleges. Maximum igénytelen (direkt nem használom a büdös szót, lásd, milyen marha rendes vagyok).
Ezek szerint a rómaiak és a törökök is magyarok voltak, mert mindennap fürödtek. Sőt, tuti, hogy a japánok is magyarok.
Mekkora hülye kérdés! Azért nem ülnék melléd a buszon.
nem magyar szokás,mindenki ahogy érzi
*-Kentucky lakosai számára kötelező évente legalább egyszer fürdeni.
Szerintem egyszerűen csak provokatív kérdést tettél föl és vigyorogsz a felháborodott válaszokon.
Ha viszont tényleg havonta fürdesz, akkor váljék egészségedre, semmi közöm hozzá.
"Doktor ur! Én sokat fingok, de se hangja, se szaga."
Kedves Asszonyom: először rendbehozóm a hallását, azután meg a szaglását...
Véleményem szerint nem hülye szokás, csak a "modern kor" elvárásai közé tartozik.
Mindenesetre azt azért valahol alá lehet írni, hogy egy bizonyos idő után a bőr, haj öntisztuló (lásd: a rasztás haj), mindazonáltal lehetséges, sőt, valószínű, hogy a mindennap tisztálkodó emberek számára kellemetlen illatú ezáltal az illető.
kedves kerdezo....
Ha mar hujesegnek tartod a furdest, akkor miert furdesz egyaltalan, szerintem ha igy elsz es ez a felfogasod, akkor havonta egyszeri fures is folosleges. Tenyleg, miert furdesz meg 1 honap utan, miert erzed h megis meg kell furodj idonkent ha nem zavar teged az h nem tisztalkodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!