Csak szerintem hülye magyar szokás a naponkénti tisztálkodás?
<covenant>-hoz
Ilyen ember minden koliban van? Nálunk is volt. Inkább szétfagytunk a közös tévézőben, de muszáj volt szellőztetni télen is, miután ott járt.
Te hülye vagy, a saját szagodat úgyse fogod érezni, mert megszokod. Nem lennék annak a helyében, aki melléd ül a buszon!
Mi az, hogy azért nem fürdesz egy hónapig, mert spórolsz a vizen? Ésszerűbb dolgokkal kell spórolni, mint pl napi chipsadag (a rengeteg só, adalékanyag ugyanúgy káros a bőrre).
"Ez a baj a magyar virtussal, hogy mindenkinek mindenkivel baja van."
Pont te kezdted azzal a kérdést, hogy "hülye magyar szokás".
A társadalmi normák közé tartozik az is, hogy tisztálkodunk, és nem hurcoljuk magunkon a több hetes koszt. Mi a véleményed amúgy a cigányok tisztálkodási szokásairól? (Nem akarok politizálni, és tudom, hogy nem minden cigány, tisztelet a kivételnek stb.)
"Ez a baj a magyar virtussal, hogy mindenkinek mindenkivel baja van"
Te írtad, én csak idézem. Tehát, neked pontosan mi is a bajod azzal, hogy mások mindennap tisztálkodnak?
Hülye magyar szokás lenne? Érdekes, én voltam Olaszországban, családnál laktam, akik mindennap nap, reggel-este fürödtek. Voltak olaszok, finnek, németek az iskolánkban, némelyek osztálytársaimnál laktak, és azok is fürödtek. Nyári táborban voltak svájciak, minden este és a fiúk még reggel is zuhanyoztak.
Akkor meg ne csodálkozz, ha a gyerekeidet kiközösítik az iskolában, mert "szaguk van". Régen, amikor az emberek kútból hordták a vizet, akkor is tisztálkodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!