Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Felnőttek válaszát várom! Ti...

Felnőttek válaszát várom! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Egyre több iskolában nem a tanításon, hanem inkább a személyeskedésen van a hangsúly. Nálunk például nem engednek ki szükségre minket óra alatt, arra hivatkozva, hogy volt szünet. Volt, 5 perces, az alatt ettünk-ittunk és becsengettek. Bárkire percek alatt rájöhet a vizelési inger, aztan csodálkoznak, ha vesebetegek a gyerekek... Arról nem is beszélve, hogy ugyan így a széklet vagy a hasmenés is jöhet, sőt a lányoknál ha érzik hogy betétet vagy tampont kell cserélni akkor nincs mese. De szigorúan nem szabad kimenni, felállni sem szabad, hogy szóljunk vagy ilyesmi, az osztályon át meg ugye senki se fogja kikiabálni. Most mit szóltok? Hasonló iskolai személyeskedések tanár-diák között előfordult már?
2011. okt. 10. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, tegnap is és múlthéten is majdnem odapisiltem a székre, annyira nem bírtam már. Természetesen nem engedtek ki, és szünetben még nem kellett, valahogy az óra közepén jött rám. Amúgy hozzátenném, hogy nálunk még papír sincsen. Ha nem hoztunk zsepit, így jártunk...
2011. okt. 11. 18:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Sokan azért tartogatják a dolgokat, mert a cigizők miatt nem lehet megmaradni a wc-ben, és/vagy mert olyan okádék a wc, hogy arra nem szívesen ülnek rá.

Egyébként szégyen, hogy felnőtt emberek aljas módon viselkednek, és egészségügyi problémáknak teszik ki a diákokat.

21/L

2011. okt. 11. 20:00
 13/13 Peterferi válasza:
Nekem ha órán mosdoba kell mennem fogom és kimegyek hugyozni utána az igazgatohoz mert kimentem és végül vissza a terembe egyszerü
2020. jan. 11. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!