Felnőttek, mit gondoltok a Pokémonokról?
19 éves vagyok, remélem elég felnőtt :D
Bulbasaur a legjobb, de nekem a legújabb DS játékok, a black és a white is tetszenek. A diamonddal játszottam még, ott a kezdőm Chimchar. A white-ban Tepig. A heart golddal még nem sokat játszottam, de ott a kezdőm Cyndaquil. Szóval jah, a kedvencem egy fű típusú, de amúgy kezdőnek jobban szeretem a tűz típust. A bogár fajtákat kifejezetten utálom, egyedül a heart goldban fogtam. Szóval... lehet hülye vagyok, de a DS játékok jóóóók. XD
ez tényleg érdekes válasz volt. Nem vagy hülye :D
Ahogy látom, te Pokémonon nőttél fel :D
Az ismerősöm fia kb. 9 éves lehetett, amikor a zsebiszörnyek meghódították a világot. Ma már felnőtt és még szereti őket, de állítása szerint a 14. évad (a Best Wishes) a legjobbak közé tartozik. A vadiúj pokémonok többsége elég jópofa, a karakterek sem idegesítők annyira, az anime grafikája jobb lett. Amikor gyerek volt, nem minden pokémont szeretett, például a madár-pokémonokat, mert nem látott bennük elég fantáziát, a Misty nevű karakter a kis Togepivel együtt elég idegesítő volt. Az anime grafikája is gagyi volt akkoriban.
Szerinte sokkal jobbak lettek az új pokémonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!