T. I (felnőttek) is szoktatok még "játszani"?
Ennek nagyon jó, rendezett formája is van, és ténylegesen szerepjátéknak hívják; több baráttal együtt is lehet játszani őket, úgy még szórakoztatóbb. :) Nézz körül a könyvesboltokban a fantasy részlegnél, és találhatsz számos alapkönyvet, amiből válogathatsz; általában nagy, relatíve vastag könyveket kell keresned, olyan címekkel, mint pl. M.A.G.U.S., Vampire, vagy D&D3E . Vagy körülnézhetsz itt is: [link] . Ajánlom figyelmedbe konkrétan ezt a részét: [link] /iras/mutat.php?id=4465
Nagyon sokan űzik ezt, felnőtt emberek is (mint kitalálhattad, én is :) ), és rengeteg előnye is van amellett, hogy igen szórakoztató - tényleg ezer mindenre edzi az agyat. :)
Évek óta játszom így gondolatban. Még időutazni is szoktam, vagy elképzelek különleges, alternatív világokat. Általában utána jót is szoktam álmodni.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!