Budapesten hol fog kialakulni a gay village?
A világ legtöbb nagyvárosában kialakultak olyan kerületek, ahol nagyon sok meleg él (de nem kizárólag melegek). Ezek a városrészek a leglecsúszottabb negyedekből váltak a legmenőbb helyekké sok szórakozóhellyel, kávézóval és független boltokkal. Ezeket a helyeket természetesen rengeteg hetero is látogatja, hiszen általában itt vannak a legmenőbb bulik. Ilyen helyek pl. a Soho Londonban, Schöneberg Berlinben, az Eixample Barcelonában vagy a Bairro Alto Lisszabonban.
Szerintetek hol lesz ilyen Budapesten? (mert egy idő után biztos lesz, ha akarjuk, ha nem, Budapest meglepően európai hely)
ne haragudj, de nevetséges, amit írsz. velem már volt hetero fiú haverom meleg buliban, mert kíváncsi volt, hogy milyen. nem csábult el...
Egyébként nem tudom, hol laksz, utolsó, de Pest belső kerületei tele vannak melegekkel, ennyi erővel a Deákon vagy a Hősök terén is "elcsábulhatnának" a fiatalok.
ÓÓ még "elcsábulnak" , nem semmi....
Én meleg vagyok, de az utcákon folyamatosan heterókat látok, hogy egy férfi és nő kézenfogva sétál, filmekben látok férfit nővel csókolózni. Akkor én miért nem "csábulok el" és miért nem leszek heteró? :)
"Akkor én miért nem "csábulok el" és miért nem leszek heteró? :)"
A kérdés nem az, miért nem leszel hetero, hanem MIÈRT LETTÈL meleg??
A sértésedre nem akarok reagálni...
Senki nem születik melegnek, hanem "lesz".
Ez egy bizonyított dolog , tehát lehet a melegségen változtatni is.
Ha visszaolvasol, közöltem a gyógymódját is, ha egyszer érdekelne. (Platinum C30).
Szívesen segítenék is benne, ha akarnád...
Minden jót!!
Utolsónak:
Nem én vagyok a "melegdoktor", ha valaki, akkor az Isten.
(Mindíg Isten gyógyít, mindegy, hogy ki által.)
De igen, ezzel a dologgal, amit írtam, ki lehet gyógyítani, a kérdés csak az, akarod-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!