Észrevette valaki mi folyik Budapesten?
Sajnos elég bunkók a Pestiek bár ha jobban bele gondolok nem csak ők.
De ott nyilván több bunkó van mivel ott többen élnek.
Én is pont ma gondolkoztam el, h lehet most már tényleg mellbe kellene rúgni egy nyugdíjast Miskolcon a Búza téren.
Egyszerűen nem tudsz leszállni, mert mint az ökrök csak jönnek felfelé, az h eleve a hátsó ajtók leszállóhelyek az nem számít meg h egyesek le is szállnának.
Csak jönnek meg jönnek és mikor próbálnál leszállni még neki áll feljebb.
Persze ha jól pofán vernéd még jobban vernyákolna, mondjuk múltkor haverom megjátszotta, jól tette:P
Igazad van, de egyben tévedsz: nem mostanában lett divat.
Én 38 éves vagyok 1972-ben születtem. 78-86-ig általános suli, majd a nyolcvanas évek második felébe kezdtem sokat buszozni iskola és szakmai gyakorlat miatt. És én ekkor már így éreztem. 1994-ig éltem a fővárosban. Azóta az agglomerációban, de 2009-ig naponta jártam Pesten. Az autósok is bunkók, a tömegközlekedésen nem tudom mi van, mert a kilencvenes évek eleje óta nem sokat használom, de sajnos a frusztrált önzés mindig is megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!