Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért olyan alpári bunkók a...

Miért olyan alpári bunkók a mai csajok?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre mostanában ,hogy nagyon sok fiatal lány iszonyat gátlástalan és rettenetesen bunkó alpári módon viselkedik.

Sajnos jobb szó nincs rá.

Ilyenekre gondolok ,hogy köszönni luxus például. Elvárják hogy szórakoztasd őket de azonfelül semmi kommunikáció max annyit tudnak monani: igen ,nem ,nem tudom.. A másik Meg amit már sokszor tapasztaltam az az ,hogy szórakozóhelyen meghívatják magukat italra és utána rögtön mennek is tovább egy másik buliba.(gondolom ugyanezt eljátszani) Jó esetbe elköszönnek de legtöbbször még arra se veszik a fáradtságot. Nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. Én normálisan állok a dolgokhoz de már annyira pofátlanság amit leművelnek ,hogy nem szeretek eljárni szórakozni. Most jutottam arra a pontra ha még egy ismerősöm megkérdezi ,hogy nem tudnám e meghívni valamire ,belerúgok. Régebben ilyen meg se fordult a fejemben ,mert tiszteltem a nőket ,de mostanában csak ilyen negatív csajok vannak mit tiszteljek rajtuk?? Ráadásul úgy el vannak szállva maguktól hogy az hihetetlen.

Én látom csak így vagy más is?

2011. aug. 19. 02:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Varázslatos az angolod...
2017. febr. 24. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!