Miért olyan alpári bunkók a mai csajok?
Azt vettem észre mostanában ,hogy nagyon sok fiatal lány iszonyat gátlástalan és rettenetesen bunkó alpári módon viselkedik.
Sajnos jobb szó nincs rá.
Ilyenekre gondolok ,hogy köszönni luxus például. Elvárják hogy szórakoztasd őket de azonfelül semmi kommunikáció max annyit tudnak monani: igen ,nem ,nem tudom.. A másik Meg amit már sokszor tapasztaltam az az ,hogy szórakozóhelyen meghívatják magukat italra és utána rögtön mennek is tovább egy másik buliba.(gondolom ugyanezt eljátszani) Jó esetbe elköszönnek de legtöbbször még arra se veszik a fáradtságot. Nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. Én normálisan állok a dolgokhoz de már annyira pofátlanság amit leművelnek ,hogy nem szeretek eljárni szórakozni. Most jutottam arra a pontra ha még egy ismerősöm megkérdezi ,hogy nem tudnám e meghívni valamire ,belerúgok. Régebben ilyen meg se fordult a fejemben ,mert tiszteltem a nőket ,de mostanában csak ilyen negatív csajok vannak mit tiszteljek rajtuk?? Ráadásul úgy el vannak szállva maguktól hogy az hihetetlen.
Én látom csak így vagy más is?
ma 09:35
Látom magadra ismertél, mellesleg nagyon szép nőies ez a számolgatásod.
Volt kozepiskolas osztalyomban eleg sok lany volt. Probaltam veluk rendes lenni, elore engedni oket, kinyitni az ajtot, nem azert mert barmelyikuk is tetszett volna, hanem csupan illembol. Amikor a megkoszones rendszeresen elmaradt es bunko modjara visszaeltek a helyzettel, akkor leszoktam rola. Feltetelezem, hogy az ilyen nok fognak egy koktel mellett sirankozni 30 evesen hogy nem kellenek senkinek. Az elet egy adok-kapok jatek, ha valaki soha nem ad az egy ido utan mar kapni se fog. A mai lanyok kapni nagyon szeretnek adni meg nem. Igen, egy "koszonom" arra, hogy kinyitom neki az ajtot, az is az adakozas resze tud lenni a dolognak.
Talan ezen erdemes elgondolkodni.
Mrnnyire igazad van, Utolso.
Mint no en mindig ugy velekedek, hogy a mai vilagban, egy ferfinek az mar nagy batorsag hogy udvaria legyen, elore engedjen, elore koszonjon,kinyissa az ajtot, vagy megkerdezze van e segitsegere szuksegem. Tehat en mindig megkoszonom nekik, es a tettuket is. Meg is engedem az udvariassagukat, sot adok nekik par pillanatot, hogy megcsinaljak, nem mint sok bunko no, "marpedig ennekem ne nyissanak ajtot".
az tény és való, hogy vannak elég gonosz és bunkó lányok. osztályomba is van 1-2, akik olyanok, hogyha reggel jönnek a folyosón nem köszönnek, még akkor se, ha én köszönök nekik. hát, az ilyenekkel nem kell foglalkozni. xD maradjon meg magának a tahóságával együtt. :D
én még nem vagyok abba a bulizós korba, szóval ilyen téren nem tudok mit mondani. de ha belépek egy helyiségbe, mindig köszönök, mert tudom milyen rossz érzés, ha nem köszönnek. hisz akk úgy érzed, hogy sz*rnak se tekintenek. xD
többen írtátok a kérdezőnek, hogy rossz helyen keresgél. Részben egyetértek, de most őszintén: Milyen "jobb" lehetősége van a fiataloknak az ismerkedésre ?
1. iskola, meló -> általában komolytalan kapcsolatok szövődnek, mert azért van abban a mondásban valami, hogy "házi nyúlra nem lövünk " ( vannak kivételek )
2. szórakozóhelyek -> ha a diszkó kilőve, akkor mi marad ? Kávézók, bárok, kocsmák ?!? no comment.
3. utca, tömegközlekedés ?? ehhez se nagyon kell hozzáfűzni úgy gondolom.
és akkor még ott lehet esetleg az internet, mint vak-randi csomópont, amiből ugyan hallottam tartós párkapcsolatokat szövődni, de mivel ugyebár zsákbamacskát veszel az első találkozásig, így ez a módszer sem épp a legjobb.
És mi marad akkor ?
De hogy Neked is válaszoljak kedves kérdező, csatlakozom ahhoz, amit többen leírtak előttem: A bunkókkal nem érdemes foglalkoznod. Nincs ugyan ráírva egyik csajra se mire számíthatsz, de maradjunk annyiban, akik meghívatják magukat szó szerint abból már azért sejtheted kivel állsz szemben. Te kezdeményezz, mivel Te vagy a férfi, Neked kell írányítani és kiszűrni a flegmákat. Abban nincs igazad, hogy csak ilyen negatív csajok vannak, Hidd el vannak rendes lányok, csak őket általában kiközösítik az általad említett flegma egyedek, így az ő körükben csak nagyon ritkán akadhatsz rájuk. Sok sikert cimbora ! Rohadt nehéz, de szerintem megéri várni a rendes csajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!