Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért olyan alpári bunkók a...

Miért olyan alpári bunkók a mai csajok?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre mostanában ,hogy nagyon sok fiatal lány iszonyat gátlástalan és rettenetesen bunkó alpári módon viselkedik.

Sajnos jobb szó nincs rá.

Ilyenekre gondolok ,hogy köszönni luxus például. Elvárják hogy szórakoztasd őket de azonfelül semmi kommunikáció max annyit tudnak monani: igen ,nem ,nem tudom.. A másik Meg amit már sokszor tapasztaltam az az ,hogy szórakozóhelyen meghívatják magukat italra és utána rögtön mennek is tovább egy másik buliba.(gondolom ugyanezt eljátszani) Jó esetbe elköszönnek de legtöbbször még arra se veszik a fáradtságot. Nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. Én normálisan állok a dolgokhoz de már annyira pofátlanság amit leművelnek ,hogy nem szeretek eljárni szórakozni. Most jutottam arra a pontra ha még egy ismerősöm megkérdezi ,hogy nem tudnám e meghívni valamire ,belerúgok. Régebben ilyen meg se fordult a fejemben ,mert tiszteltem a nőket ,de mostanában csak ilyen negatív csajok vannak mit tiszteljek rajtuk?? Ráadásul úgy el vannak szállva maguktól hogy az hihetetlen.

Én látom csak így vagy más is?

2011. aug. 19. 02:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%

ja valoszinuleg nem vagy tul idős, énis ilyesmi "bunkó" csaj voltam egy időben, de nemkell őket meghivni italra szerintem. tudod en mindig is azt gondoltam, hogy aki meghiv, az nyilván le akar itatni, akkor meg mar legyek én okosabb és lépjek le időben...

ha meg nem nagyon válaszolgat akkor venni kell a lapot, hogy zavarsz, nem érdekled, csak nem akar megbantani vele, hogy a szemedbe mondja, ezzel jelzi...

én most 25 vagyok, már tudom értékelni a rendes srácokat, a mostani párom is olyan akivel nem is foglalkoztam volna régebben, csak megjött az eszem közben :D neked meg aztmondom ne a szórakozóhelyeken keress lányokat ha próbálsz normálisan a dolgokhoz állni, mert az ilyen helyeken senki nem áll normálisan semmihez.

az előzőnek mondanám, hogy az a blog akkora kamu mint egy ház...

2011. aug. 19. 06:01
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ma a női nem a bunkóbb és alpáribb. És aztán meg csodálkoznak hogy egyre kevesebb a házasság. Ennek pedig az az oka, hogy egy fiú (vagy férfi) nem mer, vagy nem akar elvenni egyetlen egy nőt sem, mert tudja, hogy milyenek. A nők meg 25-30 évesen azon csodálkoznak, hogy ők miért nem kellenek senkinek. Azért nem kellenek senkinek, mert nem tudnak viselkedni, és ritka nagy bunkó a nagyrészük. (Kivételek vannak)
2011. aug. 19. 06:47
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Próbálkozz fiúknál;-)Úgy látszik a lányok nem neked valók!Egyébként nem minden csaj tapló!Amelyik az, azzal nem kell foglalkozni és kész.
2011. aug. 19. 08:36
 4/21 anonim ***** válasza:

ma 06:01

Nem épp, én olvasgattam mikor még kirakta a leveleket amit írtak neki, ahogy válaszolt rá, nem ölne bele ennyi időt.

2011. aug. 19. 08:38
 5/21 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van kérdező, régi öregeknél máshogy mentek a dolgok.De a nők sosem fogják bevallani még maguknak sem,hogy valójában milyenek.
2011. aug. 19. 09:00
 6/21 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de én is ezt tapasztalom a környezetemben. A lányok nagy része bunkó, buliba járnak inni és fetrengeni a hányásban, volt "szerencsém" ilyet látni egyszer, ez még egy férfinál is undorító, nem hogy egy nőnél. Sok "nő" dohánytól bűzlik, szintén undorító, és olyan szavakat használnak, amit én egy férfitól se tűrnék, ráadásul nem is csak akkor, ha idegesek, hanem töltelékszavakként beszélgetéseknél. És ezek beszélnek női méltóságról meg egyébről, hisztiznek, ha a férfiak nem nőként tekintenek rájuk, hát felfordul a gyomrom. Ezek állatok, nem nők. De nyugi, vannak még normális nők is, az én baráti társaságomban legalábbis.
2011. aug. 19. 09:04
 7/21 anonim ***** válasza:
41%

1. A férfinek illik először köszönni (és ez pont nem feminizmus, a feminizmus az lenne, ha az hirdetném, hogy mi is köszönhetünk előre), ha nem köszön vissza, az "nemet" jelent.

2. Senkit nem kötelező megajándékoznod (ha meghívod egy italra, az ajándéknak minősül), ha viszont megteszed, az ajándékért nem illik semmit sem várni, attól ajándék. Ha ára van, az már nem ajándék, hanem üzlet.

3. Ha engem valaki lebunkóz, akár a hátam mögött, azzal utána nem igazán foglalkozom. A stílus maga az ember, de ez nemcsak a csajokra vonatkozik, hanem rád is. A stílusba beletartozik a leveled tartalma, a megfogalmazása és a helyesírása (akarom mondani: helytelen írása) is.

2011. aug. 19. 09:35
 8/21 A kérdező kommentje:

Szuper...

Akkor azt mond meg ha ilyen okos vagy hogy ,ha engem megkérnek ((kuncsorognak)) azért a pár italért , ami szerinted ajándék ,akkor annyit miért nem várhatok el cserébe hogy elköszönjön tőlem az akit meghívtam mielőtt szó nélkül eltűnik a tömegbe és utána azt veszem észre hogy rég elment. A másik az hogy előre kéne köszönnöm mikor szó nélkül lelép az illető? ,Te magadnál vagy??

Arról meg még nem is beszéltem hogy én nem várok semmit attól akit meghívok ilyen helyen ,maximum a társaságának örültem volna. A helyesírásom meg nyugodtan fikázd, az nem tud érdekelni.

2011. aug. 19. 11:13
 9/21 anonim ***** válasza:

Hát én erre csak azt tudom mondani, hogy nem jó helyen keresgélsz. Most pont egy olyan diszkóban, szórakozóhelyen, ahol barátnőklánnal nyomulnak a lotyónak öltözött hülye kisp*csák, és ők hívatják meg magukat..?! Hát őszintén, én erre már elküldeném a fenébe! Egyértelmű, hogy lehúzás. Már előrevetíti azt a viselkedést, amit tapasztalsz is, hogy fogyaszt a hölgy és köszönés nélkül tovább áll.

Biztos még te is ifjú vagy, de most azért leszel frusztrált és látod úgy, hogy a "mai csajok alpári bunkók", mert nem veszed le időben, hogy a legalpáribb réteget hajkurászod.

2011. aug. 19. 11:27
 10/21 anonim ***** válasza:
nagy igazság van abban, amit az utolsó ír! rossz hely(ek)re jársz szótakozni. van egy ilyen furcsa rétege a lányoknak, de ettől még nem az összes ilyen. ráadásul nem is kötelező meghívni őket, csak azért, mert kuncsorognak. :) én ha pasi lennék, az ilyet szerintem alapból elhajtanám...
2011. aug. 19. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!