Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kicsit hülyén hangzik a...

Kicsit hülyén hangzik a kérdésem, de segítene valaki?

Figyelt kérdés

Most lesz ugye pedagógusnap és mi hétfőn vagyis holnap adjuk a virágokat a tanároknak. Lehetett jelentkezni hogy ki kinek akarja adni , van 1 kedvenc tanárom és én neki akarom adni, de nem mertem jelentkezni és végül más elvitte a lehetőséget.

Mit csináljak ha én akarom neki odaadni? ÁÁÁÁ

Légyszi ne oltsatok le, de hülye vagyok! :(

2011. jún. 5. 21:52
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
még egy ötlet! mondd meg a srácnak, h. szeretnél vele cserélni, m. azt a tanárt nem csíped, aki neked jutott. Vag te nem adsz senkinek? akkor meg mondd neki azt, h. neked nem jutott senki, úgyhogy szeretnéd te átadni helyette. amit eddig írtam, azt most is tartom. sztem mind felvállalható, és nem ciki!!!
2011. jún. 5. 23:28
 32/40 A kérdező kommentje:

köszi az 5letet.

Nem srác, mind2-en lányok vagyunk, a tanár a fickó.

Nekem egy nő az osztályfőnök jutott...

jajj nem tudom, annyira aggódós vagyok, mindenben, a mivan, ha -t látom.

te melyiket válsztanád a helyemben?

2011. jún. 5. 23:30
 33/40 anonim válasza:
hát az osztályfőnöknek csak szívesen ad bárki.:) Mondd,h. te jobban bírod a másik tanárt és inkább cserélnél, ha neki nem gond. sztem ez így jó lenne.
2011. jún. 5. 23:32
 34/40 A kérdező kommentje:

hát lehet....de annyira bizonytalan vagyok, tudom hülyeség most a bolhából csinálok elefántot....

köszi hogy segítesz

lehet hogy az lenne az egyetlen esélyem, ha nem jönne a suliba az a csaj holnap..

szerinted nem kezdene el kombinálni?

:(

2011. jún. 5. 23:35
 35/40 anonim válasza:
Figyelj, ha nem szeded össze magad mostmár én sem hiszem el lassan,h. nem vagy belezúgva...:) MIért fontos,h. ki mit gondol??? Ez a cseréljünk, m. most pipa vagyok az ofőre, vagy nem bírom dolog sztem sima ügy. Kicsit rá is játszhatsz,h. a fenébe a múltkor is szívatott feleltetésnél...nem akarom neki adni, a tanárúr meg jófej...stb.
2011. jún. 5. 23:43
 36/40 A kérdező kommentje:

igazad van... de tényleg nem vagyok belezúgva, csak azért félek mert tény, hogy nem egy csúnya ember, és az iskola+tanárok fele is oda van érte...de én úgy nem látok benne semmit...csak jófej ennyi

végülis ez is jó, de ha megkérdi az osztályfőnök, hogy miért cseréltünk és mért nem xy adta neki???? :O

2011. jún. 5. 23:46
 37/40 anonim válasza:
beszéld meg a másik csajjal, ha esetleg kérdezi(bár ezt nem hinném), akkor mondjátok azt, h. ő akarta adni az ofőnek, ezért cseréltetek.
2011. jún. 6. 00:05
 38/40 A kérdező kommentje:

ez is jó...

de megvan a tuti: na a tanár kémiát tanít és pont 4-es 5-ös között vagyok, majd ha kérdi, mondom neki, h hátha megadná a jobbat, ha meglátja milyen szépen adom neki a virágot (persze ezt csaj viccesen)- nem egy lángész a csaj

na milyen szted?

holnap megírom hogy sikerült, olvasd el ha van kedved! :)

és köszi a sok segítséget

2011. jún. 6. 00:32
 39/40 anonim válasza:
Az utolsót már csak ma olvastam, de jó ötlet.:) Remélem bevált!
2011. jún. 6. 13:43
 40/40 anonim válasza:
Ja, és nagyon szívesen! Remélem tényleg segítettem!;)
2011. jún. 6. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!