Kicsit hülyén hangzik a kérdésem, de segítene valaki?
Most lesz ugye pedagógusnap és mi hétfőn vagyis holnap adjuk a virágokat a tanároknak. Lehetett jelentkezni hogy ki kinek akarja adni , van 1 kedvenc tanárom és én neki akarom adni, de nem mertem jelentkezni és végül más elvitte a lehetőséget.
Mit csináljak ha én akarom neki odaadni? ÁÁÁÁ
Légyszi ne oltsatok le, de hülye vagyok! :(
köszi az 5letet.
Nem srác, mind2-en lányok vagyunk, a tanár a fickó.
Nekem egy nő az osztályfőnök jutott...
jajj nem tudom, annyira aggódós vagyok, mindenben, a mivan, ha -t látom.
te melyiket válsztanád a helyemben?
hát lehet....de annyira bizonytalan vagyok, tudom hülyeség most a bolhából csinálok elefántot....
köszi hogy segítesz
lehet hogy az lenne az egyetlen esélyem, ha nem jönne a suliba az a csaj holnap..
szerinted nem kezdene el kombinálni?
:(
igazad van... de tényleg nem vagyok belezúgva, csak azért félek mert tény, hogy nem egy csúnya ember, és az iskola+tanárok fele is oda van érte...de én úgy nem látok benne semmit...csak jófej ennyi
végülis ez is jó, de ha megkérdi az osztályfőnök, hogy miért cseréltünk és mért nem xy adta neki???? :O
ez is jó...
de megvan a tuti: na a tanár kémiát tanít és pont 4-es 5-ös között vagyok, majd ha kérdi, mondom neki, h hátha megadná a jobbat, ha meglátja milyen szépen adom neki a virágot (persze ezt csaj viccesen)- nem egy lángész a csaj
na milyen szted?
holnap megírom hogy sikerült, olvasd el ha van kedved! :)
és köszi a sok segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!