Kicsit hülyén hangzik a kérdésem, de segítene valaki?
Most lesz ugye pedagógusnap és mi hétfőn vagyis holnap adjuk a virágokat a tanároknak. Lehetett jelentkezni hogy ki kinek akarja adni , van 1 kedvenc tanárom és én neki akarom adni, de nem mertem jelentkezni és végül más elvitte a lehetőséget.
Mit csináljak ha én akarom neki odaadni? ÁÁÁÁ
Légyszi ne oltsatok le, de hülye vagyok! :(
Gondoltam rá, de hogy nézne az ki?
Senki nem visz külön virágot, ez nekik csak nyűg, amin hamar túl akarnak esni. :(
Teljesen jól látod a helyzetet, de aztán jövőre folytatódna a cikizés, ha félreértenék.
Amúgy meg nincs mit félreérteni, de sztem biztos megtennék. :(
Már csak 1 óránk lesz vele idén :(
ezt most komolyan mondod?
Mondjam el neki az igazat? huhh...erre én soha nem gondoltam volna...nem tudom
köszönöm azért a segítségedet!
sztem jövőre elfelejtenék....De van még egy ötletem.:) Hagyd a fenébe a pedagógusnapot, ha nem mered megkérdezni, adhatod-e te! Úgyis mindjárt itt az évvége
Vigyél neki egy virágot, egy csokit, vagy egy bonbont, vagy tök mindegy mit. És mondd meg neki,h. köszönöd az egész évi fáradozását. Mi ezt anno így szoktuk. Hidd el örülni fog.
de ez nem ugyan az, mint az előbbi? olyan mintha pedagógusnapra vinném... nem?
áááá annyira hülye vagyok, te meg kedves hogy segítesz, köszönöm
de nem tudom mi legyen ?:"""""""""((((((
jajj ez annyira égő lenne: "elnézést tanár úr, magának akartam adni a virágot az osztály nevében, de sajnos lemaradtam róla, ezért szeretném átadni ezt meg ezt"
komolyan ez nem hangzik hülyén?
az jutott eszembe, hogy feltűnés nélkül megpróbálom mondani a gyereknek h milyen gáz h neki kell adnia csak azért mert nem vállalta el senki, és hogy ha nem akarja adni, nem muszáj majd keresek vki mást vagy nem tudom valami ilyesmit
köszi, persze hogy megírom
de akkor se tudom még mi legyen :"""(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!