Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kicsit hülyén hangzik a...

Kicsit hülyén hangzik a kérdésem, de segítene valaki?

Figyelt kérdés

Most lesz ugye pedagógusnap és mi hétfőn vagyis holnap adjuk a virágokat a tanároknak. Lehetett jelentkezni hogy ki kinek akarja adni , van 1 kedvenc tanárom és én neki akarom adni, de nem mertem jelentkezni és végül más elvitte a lehetőséget.

Mit csináljak ha én akarom neki odaadni? ÁÁÁÁ

Légyszi ne oltsatok le, de hülye vagyok! :(

2011. jún. 5. 21:52
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Gondoltam rá, de hogy nézne az ki?

Senki nem visz külön virágot, ez nekik csak nyűg, amin hamar túl akarnak esni. :(

2011. jún. 5. 22:51
 22/40 anonim válasza:
Na ne csináld már! És ha félre értik? Mi a fontosabb? Hogy Te add, vagy hogy max. még 1hétig cikiznek, utána úgyis itt a nyár...
2011. jún. 5. 22:53
 23/40 A kérdező kommentje:

Teljesen jól látod a helyzetet, de aztán jövőre folytatódna a cikizés, ha félreértenék.

Amúgy meg nincs mit félreérteni, de sztem biztos megtennék. :(

Már csak 1 óránk lesz vele idén :(

2011. jún. 5. 22:54
 24/40 anonim válasza:
...na, sztem ha külön adsz, akkor így csináld valahogy: megvárod míg kicsengetnek, és a tanár kimegy a teremből. Egy tábla csokival(amit átköthetsz egy masnival,é s mégsem olyan feltűnő,mint egy virág) a tanár után szaladsz, és csak annyit mondasz,h. ezt pedagógusnapra hoztad neki sok szeretettel. Vagy megmondod,h. felosztottátok ki kinek ad virágot, és te neki szerettél volna, de mivel nem így lett szeretnéd ezt neki adni.
2011. jún. 5. 23:03
 25/40 A kérdező kommentje:

ezt most komolyan mondod?

Mondjam el neki az igazat? huhh...erre én soha nem gondoltam volna...nem tudom

köszönöm azért a segítségedet!

2011. jún. 5. 23:08
 26/40 anonim válasza:

sztem jövőre elfelejtenék....De van még egy ötletem.:) Hagyd a fenébe a pedagógusnapot, ha nem mered megkérdezni, adhatod-e te! Úgyis mindjárt itt az évvége

Vigyél neki egy virágot, egy csokit, vagy egy bonbont, vagy tök mindegy mit. És mondd meg neki,h. köszönöd az egész évi fáradozását. Mi ezt anno így szoktuk. Hidd el örülni fog.

2011. jún. 5. 23:09
 27/40 A kérdező kommentje:

de ez nem ugyan az, mint az előbbi? olyan mintha pedagógusnapra vinném... nem?

áááá annyira hülye vagyok, te meg kedves hogy segítesz, köszönöm

de nem tudom mi legyen ?:"""""""""((((((

2011. jún. 5. 23:11
 28/40 anonim válasza:
Persze, én simán megmondanám neki! Komolyan! Ne tépelődj ezen! Ez tök kedves dolog,h. így szereted. Nem hiszem,h. van olyan ember akinek ez nem esne jól. Próbáld csak magad a helyébe képzelni! SOK SIKERT! Esetleg majd írd meg hogy döntöttél.
2011. jún. 5. 23:12
 29/40 anonim válasza:
Évzárón kicsit nagyobb a kavarodás. Ott könnyebben elvegyülsz a kis ajándékoddal, és ha nem veszik észre, akkor tutira nem fognak cikizni a többiek.Ezért gondoltam erre.:)
2011. jún. 5. 23:15
 30/40 A kérdező kommentje:

jajj ez annyira égő lenne: "elnézést tanár úr, magának akartam adni a virágot az osztály nevében, de sajnos lemaradtam róla, ezért szeretném átadni ezt meg ezt"

komolyan ez nem hangzik hülyén?

az jutott eszembe, hogy feltűnés nélkül megpróbálom mondani a gyereknek h milyen gáz h neki kell adnia csak azért mert nem vállalta el senki, és hogy ha nem akarja adni, nem muszáj majd keresek vki mást vagy nem tudom valami ilyesmit

köszi, persze hogy megírom

de akkor se tudom még mi legyen :"""(

2011. jún. 5. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!