Kicsit hülyén hangzik a kérdésem, de segítene valaki?
Figyelt kérdés
Most lesz ugye pedagógusnap és mi hétfőn vagyis holnap adjuk a virágokat a tanároknak. Lehetett jelentkezni hogy ki kinek akarja adni , van 1 kedvenc tanárom és én neki akarom adni, de nem mertem jelentkezni és végül más elvitte a lehetőséget.
Mit csináljak ha én akarom neki odaadni? ÁÁÁÁ
Légyszi ne oltsatok le, de hülye vagyok! :(
2011. jún. 5. 21:52
11/40 A kérdező kommentje:
én se vagyok még középiskolás, igen én is biztos így lennék vele...de akkor is olyan szörnyű ez :( útálom magam érte..
2011. jún. 5. 22:27
12/40 anonim válasza:
Akkor általános iskolás. Tök mindegy. Majd jövőre igyekszel ez van. Ez kicsit olyan, mintha ott siránkoznál az állomáson, hogy nem mertél felszállni a vonat meg elment és most meggondoltad magad, mit csinálj.
13/40 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van :(
De mégis mit tehetnék? Soha nem bírtam kiállni magamért...
2011. jún. 5. 22:30
14/40 anonim válasza:
Majd lesz még egy pár ilyen, aztán jobb esetben rájössz, jobb lesz, ha kiállsz magadért, meg mersz szólni, különben mindig így jársz. Nekem is így volt. Szerencsére ezeken a dolgokon még semmi nem múlik, inkább ilyen apróságokon tanuld meg a leckét, mint valami komolyabb dologból.
15/40 A kérdező kommentje:
Ez is igaz...
De akkor is szörnyű, annyira vártam ezt a napot hogy majd én odaadhassam neki, és nagyon szíven ütött, hogy gyáva voltam :(
2011. jún. 5. 22:33
16/40 anonim válasza:
Azért ez nem olyan nagy tragédia, lépj tovább..
17/40 A kérdező kommentje:
Tudom, csak nekem nagyon rosszul esett.
Az a baj, hogy én mindenben túl érzékeny vagyok, van hogy a semmin is elkezdek bőgni :( és most ez is :""(
2011. jún. 5. 22:41
18/40 anonim válasza:
Hát én megértelek, pedig már nem most volt,h. én is a te cipődhöz hasonlóban jártam...:) Csakhogy én elintéztem magamnak a dolgot. Szerettem a matekot(ne kövezzetek meg!), és minden matektanáromat (egy kivételével). Egyik nagypapám korú matektanáromat gimiben különösen szerettem, így amikor ballagáskor ajándékoztunk azonnal lestipi-stopiztam:),h. neki én adom. Ha másként jött volna ki, tutira mindent megmozgattam volna, h. cserélhessek. Ezt tanácsolom Neked is. Nem egy vadidegennel kell egyezkedned,hanem egy osztálytársaddal. Mondd meg neki,h. szereted ezt a tanárt, szereted a tantárgyait, és szeretnél te ajándékot adni neki. Szerintem ebben semmi ciki nincs. Viccesen is előadhatod. Pl.megígéred neki,h. kiszolgálod a menzán, ha cserél veled, vagy mit tudom én. Nem olyan komoly dolog ez ne aggódj!NYISD KI A SZÁD!!!...és minden OK lesz.
19/40 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsod, én is le stipi-stopiztam volna, de ez más mert a te tanárod egy nagypapa korú volt, ő meg most lesz 32. Félek, ha megkérem még félre értené :(
2011. jún. 5. 22:47
20/40 anonim válasza:
Megint én(22.44)...Ha mégsem akarnának cserélni veled,akkor nyugodtan vigyél külön virágot! A tanárodnak szerintem nagyon jól esne. HAJRÁ! Drukkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!