Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdésem, de nem tudok dönteni. Strandra menjek úgy hogy kicsit szőrös a hónaljam vagy inkább Rómába?
Két hét alatt biztos nem nő ki sok. Mindenesetre borotválás-gyantázás-epilálás után ne használj semmilyen dezodort pár óráig a kezelt bőrön, hogy a mikrosérülések gyógyulhassanak! Vészhelyzetben csak babapúdert.
Bolivar
Miért nem engedi anyukád ? Szerintem pont ez az a testrész, amit érdemes borotválni, sokkal inkább, mint intim helyen vagy a lábakat..
Borotváld le.
Én 10 éve borotválom magam, de sehol nem erősödött a szőr. Szerintem inkább az a ciki, ha várod, hogy nőjön a gyantáztatás miatt és addig is szőrös vagy.
Ezt a testrészt a legegyszerűbb borotvával szőrteleníteni, kb. 10 másodperc lenne.
Nem értem, miért gondoljátok így, ahogy gondoljátok,
de hogy a kérdésedre is válaszoljak, strandra semmiképp nem mennék szőrösen.
De ha már ennyire a gyanta mellett vagytok, legyantázhatnátok egymást anyukáddal minden hónapban otthon.
Én is borotválom a hónom alatt, még se vagyok annyira szőrös, ahogy anyud állítja!!
Borotváld nyugodtan!
hajrá :)
Nekem , ahogy írtam is, 10 éve semmi gondom vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!