Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kicsit hülyén hangzik a...

Kicsit hülyén hangzik a kérdésem, de segítene valaki?

Figyelt kérdés

Most lesz ugye pedagógusnap és mi hétfőn vagyis holnap adjuk a virágokat a tanároknak. Lehetett jelentkezni hogy ki kinek akarja adni , van 1 kedvenc tanárom és én neki akarom adni, de nem mertem jelentkezni és végül más elvitte a lehetőséget.

Mit csináljak ha én akarom neki odaadni? ÁÁÁÁ

Légyszi ne oltsatok le, de hülye vagyok! :(

2011. jún. 5. 21:52
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Nagy levegő, és legyél az első!!!
2011. jún. 5. 21:56
 2/40 anonim ***** válasza:

Tényleg nem sértésből írom, de ellenkező nemű a tanár? Azért nem mertél jelentkezni, mert akkor a többiek cikiznének vele, hogy szerelmes vagy belé?

Ha így van, akkor szerintem ne csinálj semmit, max aki jelentkezett, hogy neki adja a virágot, menj vele Te is, így nem lesz olyan feltűnő.

Volt nekem is osztálytársam aki szerelmes volt a töri tanárba és 4 éven keresztül cikizték miatta. Ha veled is ez van, inkább ne kockáztass. De ha nem, akkor vedd semmisnek amit írtam.

Illetve, amit fent említettem, kérd meg, hogy had tartsál vele, aki adja neki a virágot.

2011. jún. 5. 21:56
 3/40 anonim ***** válasza:
*ha igaz amit írtam, abban semmi rossz nincs :)
2011. jún. 5. 21:57
 4/40 A kérdező kommentje:

Igen ellenkező nemű, de NEM vagyok belé szerelmes. Csak jó fej, ennyi.

Én leszek az első, mivel nekem kellett vennem a virágokat, és én osztom majd ki a diákoknak, de már fel van írva, kinek ki adja :"(

2011. jún. 5. 21:58
 5/40 anonim ***** válasza:
100%

Tanulság: nyisd ki a szád, mert néma gyereknek anyja se...

Legközelebb menni fog.

2011. jún. 5. 21:59
 6/40 A kérdező kommentje:
Tudom, de hülye vagyok..féltem h cikizni fognak :(
2011. jún. 5. 22:02
 7/40 anonim ***** válasza:
Semmi baj, inkább jobb a békesség. Egy osztálynyi emberrel nem tudsz harcolni az igazadért. Mi még középsuliban egyesével is vihettünk virágot a tanároknak évzárókor, ballagáskor. Ti nem szoktatok?
2011. jún. 5. 22:10
 8/40 anonim ***** válasza:
Vigyél neki is.
2011. jún. 5. 22:15
 9/40 A kérdező kommentje:

A régi sulimban, csak egyénileg vittünk virágot/ajándékot.

Most az osztály nevében kell adni.

Gondoltam rá, hogy külön vinnék neki valamit, de félek hogy piszkálnának ezzel...úgyhogy inkább lemondtam erről az ötletről. :""""((((

2011. jún. 5. 22:16
 10/40 anonim ***** válasza:
Hát semmit. Én már nem vagyok középiskolás, de ha egyszer nem jelentkezik valaki időben én meg igen, akkor úgy lennék vele, hogy na nehogy már utólag elkezdjen reklamálni, hogy akkor ő mégis inkább odaadná.
2011. jún. 5. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!