Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nagyon sokan elitélik az...

Nagyon sokan elitélik az EMO-t. A családi hátterem olyan, hogy akár én is lehetnék EMO. Teljesen ugy öltözök, olyan a hajam, vasalom, Vanses kockás dolgokban járok. De mégsem mondom magam EMOnak. Ez elitélendő?

Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 21:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
Hülye kérdés, másikat kérünk!
2009. márc. 8. 21:41
 2/19 A kérdező kommentje:

jó, nagyon rosszul fogalmaztam meg...

holnap megírom rendesen...

2009. márc. 8. 21:47
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
A többség az ilyeneket pózereknek hívja.
2009. márc. 8. 21:48
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

figyelj. attól hogy milyen a családi hettered nemvagy emo..

barátnőmnem is kb olyan lehet ő darkos.

az emo az egy úgymond most a divatban levő 14 éves vagyok nagyon nagy a világfájdalmam letört a körmöm. kb. meg emo zene?? hagyjuk már. az mind rock.. az imók mér hordanak szines karkötőt?? az a lollipoppok feladata. könyörgöm.

azér mer kockás cuccaid vannak (fekete fehér) akkor SKA.. az nem imo. vans cipő?? az deszkás cipő édesem. vasalod a hajad?? énis. mégsem vagyok EMOS. nem bántani akarlak csak elmondom hogy nemvagy emo. ha annak mondod magad ha nem. nem vagy ellitélendő. az emo is egy stílus. csak nagyjából minden stílusból kopppintottak valamit, és akkor hu ők emok.de olyan legyen a stílusod ami "menő" hanem aminek érzed magad. :) remélem segítettem

2009. márc. 8. 22:03
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
Jup, emo=pozer
2009. márc. 8. 22:25
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezekkel érzed jól magad, és nem tartod magad se emo-nak se pózernek, akkor egyszerűen csak önálló stílusod van és baromira ne érdekeljen mások véleménye. Én nem követem a divatot, mégis utánam fordulnak az utcán, mert van egy stílusom, ami másoknak tetszik rajtam, és jól áll. Az a jó, ha nem vagy sablon, mert akkor tudsz az lenni, aki vagy.
2009. márc. 8. 22:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A családi háttérnek semmi köze az emohoz. Gondjai mindenkinek vannak nem csak neked.

De ha észrevetted már, a magyar emberek nem csak az emo-t ítélik el, hanem mindent ami nem "szabvány". Engem a kék hajam miatt néztek hülyének, szóltak be állandóan, meg sokszor emonak is néznek, holott gyűlölöm az emo zenét, nem is oldalra fésülöm a hajam, én visual kei-es vagyok, csak épp kevesen tudják hogy mi az. Az emoról meg már mindenki tudja mi az, és a legrosszabb példák maradtak a köztudatban... például hogy vagdossák magukat, állandóan világfájdalmuk van, stb, pedig a legtöbb emo nem ilyen. Na de a kérdésre válaszolva, nem elítélendő ha így érzed jól magad, másoknak semmi köze hozzá hogy nézel ki, ne foglalkozz velük.

2009. márc. 9. 00:57
 8/19 Srapnel ***** válasza:
85%
"emo", "visual kei", "goth", "miért nem értenek meg az emberek?", "mindenki be van gyöpösödve", "legalább van stílusom". Eh. Ki a fenét érdekel, amikor 317 az euró és dőlnek be a hitelek, alig kapni munkát, kirúgják az embereket. Játszadoztok a kis világotokban, nem tudtok már magatokkal mit kezdeni, unatkoztok, ezért hajat festetek, meg magatokra válogattok mindenféle színes rongyot, amit persze marhára komolyan vesztek, meg magatokat is, de hogy ezekkel és ezek nélkül is pont ilyen lenne a világ, az biztos. Nyaggatjátok az átlag felnőtteket, akiknek megvan mostanában a maguk baja, hogy miért nem foglalkoznak veletek. Rikácsoltok, ripacskodtok, visítoztok a metrón, amikor mindenkinek zúg a feje a problémáktól. De nincs itt baj, egyszer nektek is azt kell majd csinálni, mint mindenki másnak. Így megy ez már több ezer éve, csak az eszközök változnak. :)
2009. márc. 9. 07:37
 9/19 Srapnel ***** válasza:
78%

"hanem mindent ami nem "szabvány". Engem a kék hajam miatt néztek hülyének, szóltak be állandóan, meg sokszor emonak is néznek, holott gyűlölöm az emo zenét, nem is oldalra fésülöm a hajam, én visual kei-es vagyok, csak épp kevesen tudják hogy mi az."

Ebben mi a meglepő?

2009. márc. 9. 07:40
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak akik nem "Leoltottak" hanem tudtak rendes , épkézláb válaszokat adni...
2009. márc. 9. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!