Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mennyire normális nálatok...

Mennyire normális nálatok otthon az, hogy nem vagytok felöltözve, hogy szoktatok lenni?

Figyelt kérdés
Mi otthon áltaban teljesen ruha nélkül vagyunk, viszont ismerősöm ezen teljesen megbotránkozott. Tényleg ennyire szokatlan lenne?

jan. 3. 17:04
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%

A Balaton az más. Nagyon nagy víz, kevesebb a koncentráció.

Nagyon igénytelenek vagytok, ezt szűrtem le.

Minden koszban meg lehet mártózni, és más témákban, szerintetek nem visszataszító a férfiak homoszexualitása.

Nem vagyunk egyformák

Én igényes vagyok.

És szerintem a kislányoknak nem az apukájuk kukijával kell találkozniuk először.

jan. 26. 06:23
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Igényes vagy, de belemégy a Balatonba gombás hüvellyel?

Szerinted mi baja lesz egy lánygyereknek, ha meglátja az apját úgy, ahogy az megszületett?

Szerintem a saját beteg gondolataidat nem kellene másokra vetítened.

jan. 26. 22:47
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
A beteg te vagy!!!!! Egyébként nem süllyedek le arra a szintre, ahol vagy.
jan. 27. 06:57
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (apu,anyu,öcsi,én) úgy van, hogy kinek mi a kényelmes. Nyáron általában meztelenül mindenki, ilyenkor apun, rajtam és öcsémen egy hosszabb póló van de anyu pl hosszúnacit is elviseli. Ha vendég jön és nem olyan szinten ismerős akkor természetesen felöltözünk. L
febr. 2. 16:43
 35/36 anonim ***** válasza:
63%

Nyáron általában meztelenül mindenki, ilyenkor apun, rajtam és öcsémen egy hosszabb póló van de anyu pl hosszúnacit is elviseli.

Most akkor meztelen, vagy poloban ?

Nálam a meztelenség azt jelenti, hogy nincs semmi ruha.

febr. 3. 07:31
 36/36 anonim ***** válasza:
85%

#35. Olvasd el még1x! NYÁRON meztelen, ILYENKOR -tehát télen, mivel február elején írtam- egy hosszabb póló...

Nudista családban nőttem fel, valószínűleg tudom mit jelent, hogy meztelen. #34 vagyok. 😊

febr. 3. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!