Mennyire normális nálatok otthon az, hogy nem vagytok felöltözve, hogy szoktatok lenni?
Figyelt kérdés
Mi otthon áltaban teljesen ruha nélkül vagyunk, viszont ismerősöm ezen teljesen megbotránkozott. Tényleg ennyire szokatlan lenne?jan. 3. 17:04
11/18 anonim válasza:
Nem minden esetben vagyunk teljesen felöltözve főleg nyáron. 45N
12/18 mooti válasza:
Nagyon sokszor vagyunk textil mentesen itthon. Persze ez időjárás függő. Házban, udvaron jó időben általában ruha nélkül. Ha leülünk valahova akkor mindig teszünk magunk alá törölközőt. Naturistaként számomra ez így természetes. Aludni mindig meztelenül alszom.
13/18 anonim válasza:
Mindig teljesen felöltözünk pedig nem szoktak jönni hozánk váratlanul, csak a házaló kereskedők. Annyi hogy nem olyan ruhában vagyok amiben pl vendégségbe mennék hanem valami kényelmes, laza. A feleségem gyakran melltarto nelkul van otthonmert igy kenyelmesebb neki de egy polo van rajta akkor is.
En felmeztelenul voltam otthon mikor szuleimmel laktam mert nyaron meleg volt es nem volt klima
14/18 anonim válasza:
Mi általában fel vagyunk öltözve, viszont rendszeresen járunk naturista strandra.
15/18 anonim válasza:
Naturisták között a ruhátlanság lehet természetes, de vegyes társaságban már nem az.
Én simán elmennék nudista strandra, zavarban sem lennék, de nem szeetnék ott találkozni pl. ügyfelemmel.
16/18 Metionin válasza:
Mindig van rajtunk valami ruha, dögmelegben is. Ha más nem, fehérnemű. Párommal élek, nem jön hozzánk senki. Amíg a szüleimmel laktam, melegben apám előszeretettel mászkált kinyúlt gatyában, anyám meg pólóban bugyival, hát nem volt esztétikus látvány de amúgy nem igazán érdekelt. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy nem kényelmes teljesen ruha nélkül.
17/18 anonim válasza:
Én legszívesebben mindenütt ruha nélkül lennék, ha az id engedi, de sajnos ehhez túl prűd a társadalom, a szabadságjogoknál a vallási fanatizmus és az indokolatlan szokásjogok fontosabbak.
18/18 anonim válasza:
Dobjuk a ruhákat, pláne nyáron. Szabadon a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!