Ez csak művész ábrázolás. Senki nem tudja, hogy néznek ki, és azt sem, hogy léteznek-e valójában.
2021. nov. 25. 13:31
2/11 anonim válasza:
Miért?Láttál már angyalt?Honnan szeded hogy úgy is néznek ki valójában?
2021. nov. 25. 13:54
3/11 anonim válasza:
Azért úgy ábrázolják őket, mert a fehér a tisztaság jelképe.
De én festettem már kék, arany, rózsaszín ruhájú angyalt is.
2021. nov. 25. 14:43
4/11 anonim válasza:
Halottak csontjaiból és hópelyhekből szokták összevarratni egymással (csontok helyett bárányfelhőt akartam írni, csak így jobban hangzott).
Amúgy van akire ad hoc ráöntik a forró gyertyát....
2021. nov. 25. 14:49
5/11 anonim válasza:
"Az angyalok honnan szerzik be azt a fehér ruhájukat? És egyáltalán miért vannak felöltözve?"
Az angyalok A Bibliában gyakran megtestesülve jelennek meg, ezért vannak felöltözve, és azért, mert csúnyán mutatnának meztelenül, emberi testben :)
2021. nov. 25. 15:44
6/11 anonim válasza:
Az angyalok lényegeben tényből állnak azaz nem fizikai lények de képesek megtestesülni emberi alakban na ilyenkor persze hogy van rajtuk ruha (azt is teremtik az erejükkel)
2021. nov. 26. 02:14
7/11 anonim válasza:
COVID osztályon meg mindenki zöld köpenyben van és ágytál van alattuk.
2021. nov. 26. 14:37
8/11 A kérdező kommentje:
#5: Szerintem meg sokkal jobban mutatnának meztelenül. Különben is a ruha csak egy ember alkotta materiális dolog, semmilyen más élőlény nem vesz magára ilyet.
2021. nov. 26. 18:18
9/11 anonim válasza:
Szegény angyalok, tél víz idején... Nem csoda, hogy olyan apró ...val szokták őlet árázolni... 😂
2021. dec. 1. 14:47
10/11 anonim válasza:
8 mivel a legtöbb állatnak természetes ruhája van!
A legtöbb madár faj is a tollazatuk színeivel hívja fel a másikra a figyelmet azaz pontosabban a hím így nyeri el a nőstény figyelmét hogy a szép tollazatát mutogatják
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!