Gáz ha a feleségem barátnőjének vagy a nővérének azt mondom hogy csinosan van felöltözve?
Figyelt kérdés
Többször fordult elő hogy csinosan volt felöltözve az illető de én nem mertem mondani nehogy a párom félre értse. Nem azért mondanám az illetőnek hogy csinos mert szeretnek tőle valamit.dec. 29. 20:01
1/26 anonim válasza:
Ha nem azért mondanád, akkor maradj csendben. Jobb a békesség.
2/26 anonim válasza:
Nem gáz, csak nem illik, oltári tiszteletlenség. Pl ki akarná hallani hogy a férje dícsérget más nőket..
3/26 anonim válasza:
Ha legalább 3x kövérebb és csúnyább a feleségednél, akkor nem gáz.
4/26 anonim válasza:
Nem gáz. Miért ne dicsérhetnéd meg? Nincs ebben semmi.
5/26 anonim válasza:
Ha a feleségednek is szoktad rendszeresen mondani, akkor nem.
6/26 anonim válasza:
Minek mondanád?
Hagyd meg magadnak ezt a gondolatot, és nem lesz probléma belőle
7/26 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna feleségként. Nem azt mondod neki, hogy jó a segged, hanem azt hogy csinos vagy ebben a ruhában. Nincs ebben semmi, ha meg ennyire nem biznék benned, hogy nem mászol rá a barátnőmre, akkor eleve nem lennél a férjem.
8/26 anonim válasza:
Gáz akkor van,ha a megdícsért érti félre,és legközelebb előbb elmegy fodrászhoz, meg kozmetikushoz,csak hogy neked tetszen. Sajnos van ilyen is. Utána meg az lesz majd,hogy hitegetted..
9/26 anonim válasza:
Gáz, megalázó a feleségedre nézve, hogy észreveszel más nőket hogy épp csinosak. Hiába nem akarsz tőle semmit. Egy ciki helyzet mindenki számára, hacsak a dícsért fél nem élvezi hogy a feleséged esetleg feszeng emiatt.
Meg kell tanuld az illemet, mert úgy látszik ez a nevelésedből kimaradt.
Vannak dolgok amik egyszerűen nem illenek, bármennyire is harmatos a szándékod.
10/26 anonim válasza:
Kontextus függő szerintem, saját példa, hogy egy velem egykorú, tőlem picit idősebb kolléganőmet néha megdicsértem, de konkrétan minden más kolléga azzal viccelődött, hogy ugyan úgy öltözködünk, hahaha megint összeöltöztetek, ugyan azokat a mintákat, árnyalatokat hordtuk, csak ő női, én férfi szabással, ott pl szerintem egyértelmű volt, hogy nem azt dicsérem, hogy hú de jól néz ki, hanem TÉNYLEG tetszik az a szett, ami rajta van. Más kolléganőt nem "mertem" volna megdicsérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!