Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha a feleségem barátnőjéne...

Gáz ha a feleségem barátnőjének vagy a nővérének azt mondom hogy csinosan van felöltözve?

Figyelt kérdés
Többször fordult elő hogy csinosan volt felöltözve az illető de én nem mertem mondani nehogy a párom félre értse. Nem azért mondanám az illetőnek hogy csinos mert szeretnek tőle valamit.

dec. 29. 20:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
50%
Lehet ők annak éreznék. Szerintem inkább ne generálj felesleges vitát.
dec. 30. 06:36
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg mentek valahova közösen (feleségemmel és a barátnőjével, vagy nővérével) ahol a feleséged is szépen fel van öltözve akkor olyat mondhatsz: Szépek vagytok lányok!

Ez szerintem egy szép gesztus is

dec. 30. 08:51
 23/27 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem te is érzed, hogy ez a szitu gáz. Ha nem érdekelne, hogy a nő csinos, akkor nem is akarnál bókolni. Ennyi.
dec. 30. 10:01
 24/27 anonim ***** válasza:
83%
Ha egészséges lelkületű a feleséged, van önbizalma, akkor nyugodtan mondhatod. Az én férjem pl. eleve ilyen dicsérgetős. Az anyámat is megdicséri, mint ahogy a lányomat is. Meg amúgy mindenkit... Soha nem zavart. Tudom, hogy szeret.
dec. 30. 10:43
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
A férjem meg sogorom is meg szokta dicsérni az egyedülálló unokatesomat, sem engem, sem a testveremet nem zavarja. Kicsit bokolnak neki, szerintem ebben nincs semmi.
dec. 30. 22:22
 26/27 anonim válasza:
100%
Én a feleségem nővérének mondtam a minap, hogy szexi a szemöldöke és a körmei. Hát nem kellett volna, azóta is büntetésben vagyok, de azt itt nem írom le, hogy milyenben.
jan. 1. 07:33
 27/27 anonim ***** válasza:
46%
Barátom, ennyire kontrollál az asszony, hogy kuss a neved? Nem megdugod a barátnőt, csak megdicséred. Ha ennyit nem szabad megtenned, akkor tulajdonképpen miért élsz házasságban?
jan. 3. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!