Az gond ha megdícsérek egy idegen nőt hogy csinosan van felöltözve?
Figyelt kérdés
Természetesen nem bunkón és nem a fenekét ílletve a mellét dícsérve.márc. 5. 17:52
1/10 anonim válasza:
Nekem nem, de ez nagyon egyéni, hogy ki hogy fogadja.
2/10 anonim válasza:
Szerintem felesleges mert úgyis ezer ember dicséri őket, és általában perverz nyomulásnak is veszik ha nem vagy egy alfa.
3/10 anonim válasza:
Ha vonzó vagy, örülni fog.
Ha csúnya vagy, ignorál, vagy elhajt, mert rontod a szintjét úgymond.
4/10 anonim válasza:
Azt nem tudhatjuk, neki gond-e. Neked gond?
5/10 anonim válasza:
Csak úgy a semmiből?
Elég faragatlan viselkedés lenne.
6/10 anonim válasza:
Nem nézik a nők ezt jó néven, meghát figyelj: van a személyiségi jog, stb. Hamarabb lesz ott a rendőr, semmint befejeznéd neki a véleményed megalkotását.
7/10 anonim válasza:
Ha valami nagyon érdekes, egyedi, extravagáns cucc van rajta, akkor nem gond. Ha csak úgy odamondod ezt random nőknek, akkor az nagyon kellemetlen tud lenni.
9/10 anonim válasza:
Ha nem egy idióta pi..., akkor örülne neki. Nekem feldobná a kedvemet, persze ha normális, nem nyomulós módon történik ez a kis dicséret.
10/10 BeefEater válasza:
Ha értelmes, akkor nem. Megköszöni és kb ennyi.
Egy kolléganővel beszélgettem erről. Neki kb az volt a véleménye, hogy aki az ő kinézetét megdicséri annak biztos hátsó szándékai vannak (mármint azon kívül, hogy a dicséretnek örüljön és ettől egy kicsit jobb legyen a napja) és zaklatni akarja őt, viszont ha teljesen figyelmen kívül hagyom, akkor sem jó, mert az bunkó. Itt mondjuk abbahagytam a beszélgetést, úgyhogy nem tudtam meg mi lenne a helyes viselkedés szerinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!