Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi pénzért csinálnád a...

Mennyi pénzért csinálnád a következő munkát?

Figyelt kérdés

Egész nap hidegben ócska autók alatt hemperegni az udvaron, betört, rozsdás csavarokat furkálva, flexelve hozzáférhetetlen helyen.

Mindig rám bízzák a tet. munkát.

Hála istennek lebetegedtem, és dögrováson vagyok.

A szakmám ez, akinek meg nincs, az bent a fűtött műhelyben kényelmesen pl olajat cserél egész nap, ami kb fél óra munka.

A szlogen a következő: mindenki innen kezdte.

Így jár, akinek eminens feje van, és a BME-re jár mellette.

#felöltözvenemférekbe #mertszűkahely #miértnincsnyár #elmegyekinkábbfagyisnak #vagygumicukrotárulni
dec. 3. 08:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Télen az udvaron, a földön fekve, nem csinálnám, nincs az a pénz. Jó időben is csak megfelelő körülmények között, tehát akna, emelők, stb.
dec. 3. 09:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem dolgoznék ilyen helyen

Inkább mennék gyárba karbantartónak

dec. 3. 09:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem lehet ilyenre jól válaszolni, én semmi pénzért nem tanulnám meg és maradok a szerény fizetésemért.
dec. 3. 09:10
 4/19 Mad Max2 ***** válasza:
95%

Én nem láttam még autószerelőt aki télen az udvaron az autó alá bemászva szerel.

Te valahol valami cigány sufnibarbár cégnél dolgozol?

dec. 3. 09:19
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy felöltözve nem férsz be alá? Még emelő sincs, amivel az autókat megemelitek? Milyen hely ez?
dec. 3. 09:40
 6/19 A kérdező kommentje:

Akkor valószínű még a büdös életben nem jártál autószerelőnél, vagy az pl zöldséges lehetett...

Vagy csak az ügyfélváró foteljéig jutottál, az hogy hátul mi megy, lövésed nincs.

Hoznak be bőven 20+ éves autókat is, van 8 garázs csáposokkal, aknával, de mind tele van mindig.

dec. 3. 09:42
 7/19 A kérdező kommentje:
Egész nap 0 fokban ha hozzáférsz egy berohadt lengőkar csavarhoz, amihez csak felülről férnél hozzá, ehhez egy 10 centis üregen kell benyúlkálni hozzá, nem valószínű hogy kabátban+pulóverben+kesztyűben menni fog.
dec. 3. 09:47
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nőként nagyon nehéz elképzelnem, hogy ezt a munkát bármennyiért is elvállalnám-e és minden férfit sajnálok, aki ilyen körülmények közt dolgozik, legyen az autóműhely, gyári munka vagy bármilyen fizikai munka, amit télen-nyáron kint kell elvégezni. ☹
dec. 3. 10:34
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
279 millió forintért elvállalnék egy hónapot így, aztán nyugdíjba mennék.
dec. 3. 10:35
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem csinálnám, csak balek vállal ilyet rendes emelő nélkül.
dec. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!