Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi pénzért csinálnád a...

Mennyi pénzért csinálnád a következő munkát?

Figyelt kérdés

Egész nap hidegben ócska autók alatt hemperegni az udvaron, betört, rozsdás csavarokat furkálva, flexelve hozzáférhetetlen helyen.

Mindig rám bízzák a tet. munkát.

Hála istennek lebetegedtem, és dögrováson vagyok.

A szakmám ez, akinek meg nincs, az bent a fűtött műhelyben kényelmesen pl olajat cserél egész nap, ami kb fél óra munka.

A szlogen a következő: mindenki innen kezdte.

Így jár, akinek eminens feje van, és a BME-re jár mellette.

#felöltözvenemférekbe #mertszűkahely #miértnincsnyár #elmegyekinkábbfagyisnak #vagygumicukrotárulni
dec. 3. 08:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%
Jelenleg a szakértelmemmel az ágyamból keresek a cégemen át napi kb. 200e-t. Mondjuk kétszer ennyit kéne adni minimum hogy valami ganéj dolgot bevállaljak.
dec. 3. 11:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Semennyiért
dec. 3. 12:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
11-es menjél szépen ki segítsél anyának elmosogatni az ebéd után ahelyett, hogy itt álmodozol.
dec. 3. 13:52
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Hizelgő, hogy a valóságom számodra álomnak hangzik. Az ilyet csak dicséretnek tudom venni.:)

A helyzet egyébként még árnyalható, mert az én napidíjam igazabol 300k korul van (750 EUR), de csak havi 10-14 napot dolgozok szamlazando projekten, a maradekot az alkalmazottak menedzselésével toltom, vagy pro bono feladatokkal, amik nyilvan termelnek profitot a cégnek, de azt máshogy veszem ki.

Ha bovebben erdekel keress batran privatban!

dec. 3. 14:16
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

Te is prosti vagy?

dec. 3. 14:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Első évben úgy 30.000el többet kapnék, magasabb lenne a cafetéria, akkor váltanék, aztán ha beválok, akkor emelhetnék még 50.000el és akkor egy ideig oké lennék.
dec. 3. 15:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem, bár én is a testemmel keresem a pénzt. Pontosabban az agyammal.

dec. 3. 16:58
 18/19 A kérdező kommentje:

220-at adtak előző hónapban, ma is be akartak rángatni így is, végül bementem, felmondtam.

Szerződés volt velük, de inkább visszafizetem nekik a pénzt.

Nem véletlenül hiányszakma.

dec. 3. 19:39
 19/19 anonim ***** válasza:
220é csinálja a ku*va anyjuk
dec. 3. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!