Gáz ha a feleségem barátnőjének vagy a nővérének azt mondom hogy csinosan van felöltözve?
Figyelt kérdés
Többször fordult elő hogy csinosan volt felöltözve az illető de én nem mertem mondani nehogy a párom félre értse. Nem azért mondanám az illetőnek hogy csinos mert szeretnek tőle valamit.dec. 29. 20:01
11/27 anonim válasza:
Az, mivel tetszik neked. Ha nem tetszene észre se vetted volna.
12/27 anonim válasza:
Így van 11 es, ne kerüljük mint macska a forró kását, csak azért mert a kérdező el szeretne hitetni velünk egy hazugságot, tesztpanelnek használ minket, lássuk át lehet verni a hulyéket, mert akkor a többit is lehet
13/27 anonim válasza:
Nekem sokat mondta az ex sógorom, a vége szex lett...
14/27 anonim válasza:
Nekem gáz lenne, ha a pasim dicsérgetné unokatesóimat. Inkább ne!
15/27 anonim válasza:
Nekem rosszul esne a feleség helyében, inkább bírd ki hogy nem dicséred meg.
Nap mint nap látok csinosan öltözött nőket és férfiakat és kibírom hogy ne mondjam el nekik a véleményem.
17/27 anonim válasza:
Elég ha annyit mondasz, hogy nagyon elegáns vagy, vagy milyen sportos vagy ma.. Már ha nagyon nem bírod visszatartani, hogy mindenképp mondani kell valamit..
18/27 anonim válasza:
Nyugodtan mondhatod bárkinek, hogy csinos.
20/27 anonim válasza:
Ha olyan a társasag, hogy ez egy kedves , udvarias gesztus, nyugodtan megdicserheted, amit a holgy egy kedves mosollyal es a koszonom szoval viszonoz. Nálunk ez termeszetes. Igaz nem Magyarorszagon.
Eszrevettem, ha valaki Magyarorszagon megdicseri egy no ruhajat, az rögton szabatkozni kezd, ho o ez csak egy kis ocska rongy...stb, de ha nalunk tortenik mindez a no csak annyit mond, Koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!