Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mennyire normális nálatok...

Mennyire normális nálatok otthon az, hogy nem vagytok felöltözve, hogy szoktatok lenni?

Figyelt kérdés
Mi otthon áltaban teljesen ruha nélkül vagyunk, viszont ismerősöm ezen teljesen megbotránkozott. Tényleg ennyire szokatlan lenne?

jan. 3. 17:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi általában fehérneműben vagyunk itthon. Én is csak egy alsógatyában vagyok télen-nyáron.

Szüleim néha van, hogy a fürdőszobából meztelenül jönnek ki vagy meztelenül alszanak, de pl. karácsonyfát nem tök pucéran díszítjük.

Én szívesen vagyok meztelenül, de a szüleim előtt kellemetlen lenne. Ha egyedül vagyok itthon, akkor az alsót is azonnal leveszem.

jan. 11. 16:19
 22/36 anonim ***** válasza:
72%
# 21-es, te miben szoktál aludni? 😉
jan. 11. 18:29
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
9-es: a gyerekkel egy kádban fürödni azt jelenti, hogy minden piszkodat és baktériumodat átadod neki. Különben is gusztustalan.
jan. 24. 06:17
 24/36 anonim ***** válasza:
Családon belül nem nagyon lehet elkerülni a kórokozók átadását; egy megfázás vagy más vírusfertőzés egyébként is végigmegy a családon. Hála istennek létezik olyan, hogy immunrendszer. Sőt, minél sterilebb környezetben tartod a gyereket, annál csökevényesebb lesz az immunrendszere és annál kevésbé lesz ellenálló a kórokozókkal szemben. Valamennyi koszt meg kell ennie a gyereknek, hogy egészséges legyen.
jan. 24. 08:57
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi a gusztustalan, az egyéni ízlés kérdése. Szerintem a gyerekkel üvöltözni, ráripakodni, fenyegetni és hasonló bántalmazó "nevelés" a gusztustalan. Attól lesz baja a gyereknek. A közös fürdés jó móka, attól semmi baja nem lesz.
jan. 24. 09:09
 26/36 anonim ***** válasza:
26%

24-es: valamennyi kórokozót igen, de nem mindent. Túlzásba vinni semmiképp nem szabad ezzel a jelszóval, amit írtál. Nagyon káros nézet, amit hirdetsz.

Akkor ne is fürödjön a gyerek, és hemperegjen a sárban?

Mindennek van határa. És nem hiszem, hogy egy gyereknek az apuka kukija társaságában kellene fürödni, vagy az anyuka éppen gombás hüvelye társaságában.

Tiszta hülyeség, amit írtok. Ezért terjednek ennyire a vírusok és a baktériumok.

Amit írtok, azzal a nézettel hoztak egy rokon gyereket hozzánk skarlátból úgy-ahogy felépülve. Ez eleve nagyon helytelen volt, akkor még nagyon vad volt a skarlát, nem úgy, mint most.

9 hétig voltam kórházban a fertőzés miatt. Külön kellett vizsgáznom mindenből a sok hiányzás miatt. Köszönöm az ilyen immunerősítést. Sőt, pont ettől gyengült az immunrendszerem, lettem allergiás a penicillinre, majdnem megfulladtam az allergia miatt.

Nagyon káros, amit írtok.

jan. 25. 07:56
 27/36 anonim ***** válasza:
40%
A tisztaság fél egészség! Egy gyereket fürdetni tiszta vízben, nem a szülők piszkával szennyezett vízben kell.
jan. 25. 07:57
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is együtt fürödtem gyerekkoromban apukámmal és semmi bajom nem lett tőle.

Akkor te a Balatonba se fürdesz? Ott is félnél a fertőzésektől?

jan. 25. 07:59
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
#26 biztos mindenki magából indul ki, nálunk senkinek nem gombás a hüvelye, de nyilván ha valaki fertőzött, az először kigyógyul és csak utána megy másokkal egy vízbe, legyen az uszoda vagy fürdőkád. Szerintem egy gyereknek se lesz baja az "apuka kukija társaságától", nem tudom, milyen piszkos gondolatok járnak a te fejedben, a miénkben biztosan nem.
jan. 25. 14:08
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz attól, ha látja apukája kukiját a kisgyerek. Én is láttam, de nem álltam meg ettől a fejlődésben. Az volt a normális, hogy apa is és én is meztelenül ülünk a fürdőkádba.

Aki egy szimpla fürdésnél többet lát ebbe, annál bajok vannak...

jan. 25. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!