Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mennyire normális nálatok...

Mennyire normális nálatok otthon az, hogy nem vagytok felöltözve, hogy szoktatok lenni?

Figyelt kérdés
Mi otthon áltaban teljesen ruha nélkül vagyunk, viszont ismerősöm ezen teljesen megbotránkozott. Tényleg ennyire szokatlan lenne?

tegnapelőtt 17:04
A kérdező szavazást indított:
Teljesen fel szoktunk öltözni
Fehérneműben szoktunk lenni
Ruha nélkül szoktunk lenni
27 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Fel szoktam öltözni, időjárástól függ, hogy mennyire. Annyira mindig, hogy ha csenget a postás nem hiányos öltözékben megyek ki.
tegnapelőtt 17:20
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Ha csak ketten vagyunk anyummal, akkor nyáron sokszor mi sem viselünk semmit.

(Szeretem a lakásunkat, de elég szr, nyáron meg lehet sülni. Komolyan, nem is shoppingolni járok a plázába rendszeresen, hanem az ottani légkondi miatt)

tegnapelőtt 17:21
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Ahogy éppen kényelmes. Se ruhát viselni, se meztelenül lenni nem kötelező. Télen én fáznék egész nap pucéran. Az izzadság miatt én higiénikusabbnak tartom nyáron is legalább egy könnyű pamutpóló és nadrág viselését. De nyilván fürdéskor pucéran mászkálunk, és én gyakran meztelenül is alszom.
tegnapelőtt 17:22
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, nálatok a “mi” személyes névmás mit takar? Te és a szüleid/testvéreid vagy te és a párod?
tegnapelőtt 17:27
 5/16 kürtőskalácska ***** válasza:
64%
Valami szokott rajtam lenni általában sima melegítő póló.
tegnapelőtt 18:00
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
Én most megfagynék ruha nélkül. Hosszú leggings, zokni, és két hosszú ujjú van rajtam.
tegnapelőtt 19:01
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha tehetjük meztelenül vagyunk itthon, de sajnos ezt többnyire csak nyáron tehetjük meg, mert azt meg nem akarjuk hogy a fűtésre menjen rá a gatyánk.
tegnapelőtt 19:20
 8/16 A kérdező kommentje:
#4 szüleim és én
tegnapelőtt 19:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, eléggé szokatlan. Nem emlékszem, hogy láttam volna a szüleimet pucéran. Gyerekeim pici korában nem vigyáztunk ilyesmire, még fürödtünk is egy kádban, aztán ahogy nőttek ez változott, és már nem meztelenkedtünk előttük, ahogy kamaszodtak, már ők sem előttünk. Betegség, ilyesmi esetén nem volt szégyenlősködés, de máskor nem mutatkoztunk legalább alsóruha nélkül egymás előtt.
tegnapelőtt 20:19
 10/16 2*Sü ***** válasza:
64%

A legnagyobb melegben is legalább alsónadrág és póló. Akkor is, ha egyedül vagyok itthon. De ebédelni, vacsorázni úgy ülök le, hogy húzok egy nadrágot is (egyedül nem feltétlenül). Más barátnőmmel is így volt szokás, meg anno szüleimmel is.

Nyilván otthon mindenki azt csinál, amit akar, nem ítélem, ha valaki más szokást követ, de én egyrészt így szocializálódtam, másrészt amúgy kényelmetlennek is tartom ruha nélkül lenni. Ha hideg van, akkor azért, mert fázom, ha meleg van, akkor meg az izzadás miatt. Egy szülő-gyerek együttélésben meg nekem kimondottan zavaró lenne.

tegnap 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!