Idén ünnepled a Halloweent? Ha igen, hogyan?
Én a barátnőimmel elmegyek édességet gyűjteni :DD
Ti?
14/L
ehh....én eléggé meglepődnék, ha becsöngetnének gyerekek, h cukrokat szeretnének.....nincs is otthon cukorka.
Bocs, de ez azért tényleg nem szokás nálunk....aki nem is ismeri a dolgot, az majd azt fogja gondolni, h jajj szegény gyerekek ennivalóért koldulnak xD
Miért ilyen betokosodott a magyar nép? Ha ő szeretne Halloweenezni, akkor nem kell így leszólni azzal az indokkal, hogy nem magyar ünnep. Jó, hogy az unió ellen nem tiltakoztatok így. Meg előszeretettel használtok idegen eredetű neveket (most nem a Dzsesszikákra gondoltam, hanem a Zsuzsákra, Krisztinákra stb... Miért nem maradtok az Ünigénél, Magornál stb?)
Ne legyünk már ilyen álszentek...
:D Az érvrendszereden még dolgozni kell. Szép is lenne, ha csak bibliai neveket használnának a magyar eredetűek mellett. De szerintem azt te is nagyon jól tudod, hogy nem így van.
A kereszténységnek pedig esetünkben semmi köze a nemzetekhez. Karácsonyfát Németországban állítottak először, és mi (meg még sokan mások is) előszeretettel lemajmoljuk. S akkor hogy is van ezzel a "csak magyar ünnepeket tartok"-dologgal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!